resim yok
26 Mayıs 2014 - 11:15
Magazin

Altın Adam!

Türkiye'ye 'Altın Palmiye'yi kazandıran Nuri Bilge Ceylan'a; 'Bu üzgün günlerimizde yüzümüzü güldüren altın adam. Teşekkürler' mesajı yağdı.


Soma faciasıyla yasa boğulan Gökçeada'da meydana gelen depremle ise paniğe kapılan Türk halkının yüzü Nuri Bilge Ceylan'la güldü.

Usta yönetmen; Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Melisa Sözen gibi ünlü isimlerin rol aldığı 'Kış Uykusu' filmiyle Cannes Film Festivali'nin en büyük ödülü olan 'Altın Palmiye'yi kazandı.

 

YABANCI BASININ DA MANŞETİ

Tam 32 yıl aradan sonra ülkemize bu gururu yaşatan Nuri Bilge Ceylan'a başta devlet büyükleri olmak üzere birçok kesimden tebrik mesajları yağdı.

Usta yönetmene; "Biraz da olsun yüzümüzü güldürdün; teşekkürler altın adam" mesajları da yağdı.

Bu arada Nuri Bilge Ceylan'ın 'Altın Palmiye'yi kazanması, başta Fransa, İtalya ve İngiltere olmak üzere ABD basınında da büyük ilgi gördü. Yabancı gazeteler "Türk yönetmen, sinemanın dev isimlerini geride bıraktı" başlığı attı.

 

TARANTINO KISKANÇLIKTAN ÇATLADI

Ödülünü ünlü yönetmen Quantin Tarantino ve oyuncu Uma Thurman'dan alan Ceylan'ın kürsüdeki bu fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Tarantina ve Thurman'ın bu halleri; "Tarantino çatlamış kıskançlıktan, Uma da yılan bakışlı" gibi espriler yaptırdı.[reklam]

TWITTER ONU KONUŞTU!

Cem Yılmaz: Memleketini, insanını sevmek, onu anlamaya çalışmak; böyle olur. Tebrikler Nuri Bilge Ceylan.
Mahsun Kırmızıgül: Tebrikler Nuri Bilge Ceylan. Seninle gurur duyuyoruz.
Mustafa Sandal: Tebrikler Nuri Bilge Ceylan! Gurur duyduk. Altın palmiye sana çok yakıştı, helal olsun.
Nurgül Yeşilçay: Çok çok mutluyum, Altın Palmiye bizde. Her şeyden önce teşekkürler, tebrikler...
Nilgün Belgün: Gülmeyi unuttuğumuz bugünlerde, Nuri Bilge Ceylan yüzümüzü güldürdü.
Ebru Akel: Bize müthiş bir gurur yaşattın, teşekkürler.
Halit Ergenç: Tebrikler Nuri Bilge Ceylan ve tüm ekip. Helal olsun hepinize.

 

SiYASiLER DE TEBRiK ETTi

Devletin zirvesinden de Nuri Bilge Ceylan'a kutlama mesajları geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül; Ceylan'a telgraf gönderip bu başarıdan duyduğu memnuniyeti belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da usta yönetmenle telefonda görüşüp Ceylan"a "Aziz milletimize yeni bir gurur yaşattınız" dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Kemal Kılıçdaroğlu da tebriklerini iletti.

 

32 YIL SONRA AYNI POZ

Ceylan; Yılmaz Güney'in 1982'de 'Yol' filmiyle aynı ödülü alırken verdiği poza benzer bir poz vererek de gündem oldu. Nuri Bilge Ceylan; Güney gibi sağ yumruğunu havaya kaldırdı.

 

 

DİZİ OYUNCULARI ÜCRETLERİNE ARAP ZAMMI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin