Gülcan Arslan'dan olay pozlar!

Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncunun Bali çekimi olay yarattı.

Gülcan Tarımoğlu
22 Nisan 2023 - 18:25
Magazin

Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Güzel oyuncu, Instagram sayfasında da paylaştığı birbirinden iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

23-04/22/image00001.jpeg

Güzel oyuncu Gülcan Arslan tatil için Endonezya’nın en popüler adası Bali’ye gitti. Cennet gibi doğasıyla tatil destinasyonları arasında en çok tercih edilen adalardan olan Bali’de birkaç ay kalmayı planlayan Arslan, marka iş birliği yaptığı Penti için de orada objektif karşısına geçti.

23-04/22/image00002.jpeg

BEĞENİ YAĞMURU

“Yok Gibi” çorap serisi için poz veren Gülcan Arslan, çektirdiği kareleri Instagram sayfasında yayınladı. Fotoğraflar sosyal medyada bir anda gündem oldu. Takipçileri Gülcan Arslan’ın paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Yorum yazanlar arasında çok sayıda ünlü isim de vardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin