Gülcemal dizisinin kadrosu tamamlandı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Fox ekranlarında ekran serüvenine başlamak için gün sayan ve başrollerini Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda roller tamamlanmış durumda. Peki Gülcemal dizisine katılan usta oyuncu kim? Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Gülcemal dizisinin konusu ne? Gülcemal dizisi ne zaman yayınlanacak? Gülcemal dizisi nerede ekrana gelecek? Gülcemal dizisinin Zafer'i kimdir? Aysa Aksel kimdir?

Volkan Usta
11 Mart 2023 - 15:06
Kültür Sanat

FOX’un MF Yapım imzalı iddialı yeni projesi Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Peki dizi ne zaman yayınlancak? İşte detaylar!

Murat Ünalmış (Gülcemal) ile Melis Sezen’in (Deva) başlıca rollerini paylaştığı diziye en son Ayda Aksel (Zafer) dahil olmuştu. Çok güçlü bir aşk ve anne oğul hikâyesinin anlatılacağı dizinin ise tanıtımının gelecek hafta yayınlanacağı öğrenildi.

23-02/18/ayda.jpg

Fox ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Gülcemal'in yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, dizinin senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alıyor. Nilay Erdönmez (Gülendam), Samet Kaan Kuyucu (Armağan) ve Edip Tepeli’nin (Mert) de yer aldığı projenin nisan ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin