Gülçin Santırcıoğlu'na Rumeli'den ödül!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını dizisindeki oyuncular yurt dışından ödül almaya devam ediyor. Dizide İfakat karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu, "Best of Rumeli 2023" ödüllerinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

ozan
08 Kasım 2023 - 09:48
Gündem

Star TV'de her Cuma günü ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakterini canlandıran Gülçin Santırcıoğlu, oyunculuğuyla ödüllendirilmeye devam ediyor.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Best of Rumeli 2023' ödül töreni geçtiğimiz gün Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşti. Törende sanat ve medya alanında başarılı bulunan isimler ödül alırken, bunlardan biri de Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu oldu. 

23-11/08/1.jpg

Daha önce Elveda Rumeli, Kara Ekmek, Gülpare, Diriliş Ertuğrul gibi yapımlardan tanıdığımız ve şimdilerde Yalı Çapkını'nda yer alan Santırcıoğlu, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi oldu.

Oyuncunun oynadığı ilk sinema filmi olan Türev, 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü'nü kazanmıştı. Filmdeki Süreyya rolü ile Kantırcıoğlu, 13. ÇASOD Ödülleri'nde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülüne layık bulunmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin