Güldür Güldür Show'a iki bomba isim dahil oldu ve çekimler başladı!

Güldür Güldür Show'un ocak ayında başlayacak yeni sezon için bölüm çekimlerine başlanırken oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Merve Mutlu
21 Kasım 2018 - 14:49
Magazin

Ekranların en çok sevilen ve izlenen eğlence programlarından biri olan Güldür Güldür programı, haziran ayında yaptığı sezon finalinin ardından merakla beklenmeye başladı. Güldür Güldür programının bittiğine ilişkin çıkan haberler ise programın yönetmeni Ali Sunal tarafından yalanlanmıştı. 

18-11/21/guldur-guldur.Jpeg

Yeni sezonuna 2019 yılının Ocak ayında başlayacağı ve yayın hayatına Tv8 ekranlarında devam edeceği duyurulan eğlence programı Güldür Güldür Show'un yeni bölüm çekimleri başladı. 

Geçtiğimiz günlerde müzisyen kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Emre Altuğ'un, Güldür Güldür Show'un kadrosuna katıldığı haberini vermiştik. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, iki yeni isim daha Güldür Güldür Show'un ocak ayında başlayacak olan yeni sezonunda kadroda olacak ve izleyici karşısına çıkacak.

Güldür Güldür kadrosuna kimler katıldı?

18-11/21/guldur-guldur-show.jpg

Uzun bir yayın arası veren Güldür Güldür Show'un yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yeni bölüm çekimlerine başlanan eğlence programının kadrosuna ise iki yeni isim daha dahil oldu. O iki isim ise Açelya Topaloğlu ve Sinan Çalışkanoğlu oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin