Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızım‘ın yeni bölümü 23 Kasım perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız‘ın yer aldığı dizinin 10.bölümü sürprizleriyle izleyenleri şaşırtacak.
Geçtiğimiz bölümde, babasının hastalığını öğrenmesini istemeyen küçük Öykü evden kaçmış ancak nihayetinde babası Demir hastalığını öğrenmişti. Bu bölümde, kızının hastalığını öğrendikten sonra bir ev tutan ve düzgün bir iş yapmak isteyen Demir’e Uğur iş buluyor. Ancak bir korsan taksici olarak çalışmaya başlıyor Demir.
Daha ilk müşterisi doğum sancıları tutan hamile bir kadın olan, taksici Demir bir hayli zorlanıyor. Demir, Candan’ı buluyor. Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra onlardan uzaklaşan Candan, yurt dışına gitmeye karar vermişti.
Leyla Lydia Tuğutlu’nun diziden gidebileceği düşünülüyordu. Ancak Demir’in Candan’ın neden gitmek istediğini bildiği ve ona ihtiyacı olduğunu söylemesi yeni tanıtımda dikkat çekti. Candan’ın ne karar vereceği merakla bekleniyor ancak Candan’ın halinden Demir’in sözleri üzerine gitmeyeceği de fazlasıyla anlaşılıyor.
Demir’in Candan’dan yardım isteği işe yarayacak mı? Candan kalmaya karar verecek mi? Yoksa Candan her şeyi bırakıp yurtdışına çıkarak Leyla Lydia Tuğutlu’nun diziden ayrıldığının bir işareti mi olacak?
Bütün bu cevaplar için 23 Kasım akşamı saat 20:00’da Tv8 ekranlarını açık tutmayı unutmayın…
#video_30296#