Acun Ilıcalı'dan "Masterchef Murat Survivor'a gidecek mi?" sorusuna cevap geldi!

Masterchef'in 6 Kasım'da yayınlanan bölümünde, Masterchef jürileri tarafından diskalifiye edilen Murat, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak konu ile ilgili merak edilenleri açıklamıştı.

Merve Mutlu
21 Kasım 2018 - 13:14
Magazin

Masterchef'in 6 Kasım'da yayınlanan bölümünde, Masterchef jürileri tarafından diskalifiye edilen Murat 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak konu ile ilgili merak edilenleri açıklamıştı. 

"Ben öyle bir kişi değilim Tamamen trol yapıyorduk. İnsanları güldürelim dedik, galiba dozunu kaçırdık. Herkesten özür dilerim. Eşim var, 2 çocuğum var. Okul arkadaşları var. Bunları düşünmek lazım. Ben bana söz hakkı verirler de, özür dilerim diye düşündüm. " diyen Masterchef Murat, Survivor yarışmasına katılacağına ilişkin kendisine yöneltilen sorulara ise "Hiç haberim yok. Eğer Acun abi vazgeçtiyse bir bildiği vardır. Doğru yapmıştır. Acun Baba'yı severim..." cevabını vermişti. 

18-11/21/masterchef.Jpeg

Masterchef Murat'ın, yarışmadan diskalifiye edilmesinin ardından Survivor'a gideceği yönünde birçok haber yapıldı. Ancak Yapımcı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı'dan bu konu hakkında net bir açıklama duyulmamıştı. Geçtiğimiz günlerde gazeteci Cengiz Semercioğlu ile ailecek bir haftasonu geçiren Ilıcalı, Masterchef Murat'ın Survivor'a gideceği yönündeki haberler üzerine de konuştu. 

"Ben öyle reyting istemiyorum!"

Acun Ilıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun, "MasterChef’teki Murat’ı diskalifiyeden sonra mı götürmemeye karar verdin" sorusuna,
“Hiç götürme kararımız olmadı ki vazgeçeyim... Sosyal medyada yazılıyor böyle şeyler, sonra büyük sitelere haber oluyor. Ben öyle reyting istemiyorum” yanıtını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin