Barış Arduç yeni dizisi ile Star Tv ekranlarında olacak!

Kiralık Aşk'ın beğenilen ismi Barış Arduç yeni dizisi ile çok yakında yeniden izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor!

Nurşah
21 Kasım 2018 - 12:48
Magazin

2015 senesinde Star Tv'de izleyici karşısına çıkan Kiralık Aşk adlı dizide Elçin Sangu ile başrolde yer alan Barış Arduç izleyici tarafından büyük bir beğeni kazanmıştı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre Barış Arduç yeni dizisi ile Star Tv ekranlarında olacak!

18-11/21/baris-arduc-kuzgun-dizi.jpg

Barış Arduç "Kuzgun" dizisinde!

Kiralık Aşk dizisi'nin 2017'de final yapmasının ardından televizyon dizilerinde rol almayan Barış Arduç yepyeni bir bizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki sene Star Tv ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin isminin de Kuzgun olacağı söyleniyor.

Kuzgun dizisinde Barış Arduç'un canlandıracağı karakterin zaman zaman çocukluk hatıralarına da dönüşler yapılacak. Oyuncu seçme çalışmalarına başlanan dizide Barış Arduç'un partnerinin kim olacağı hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18-11/21/baris-arduc-yeni-dizi.jpg

Barış Arduç kimdir?

9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç an itibarıyla 31 yaşındadır.  Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile uğraşan Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yapmıştır. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başlayan Barış Arduç 187 cm boyunca ve kahverengi gözlüdür. 2015 senesinde ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin