Çarpışma dizisinin oyuncuları kimler? İşte o isimler...

Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen dizisi Çarpışma’nın tüm kadrosu belli oldu.

Merve Mutlu
21 Kasım 2018 - 12:00
Magazin

Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen dizisi Çarpışma’nın tüm kadrosu belli oldu. 

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı haberi açıklandığı andan itibaren merakla beklenmeye başlanan Çarpışma dizisi, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi...”

18-11/21/arpisma-dizisi.jpg

 Çarpışma dizisinin oyuncu kadrosu

Çarpışma dizisi oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizi, 22 Kasım akşamı Show Tv'de başlıyor!

Mustafa Uğurlu 

18-11/21/mustafa-ugurlu.jpg

Mustafa Uğurlu, Çarpışma dizisinde Selim Gür karakterini canlandırmaktadır. Selim; siyasiler, bürokratlar, iş insanları ve yeraltı dünyasında saygı duyulan bir avukatlık bürosunun sahibidir. Kızı Cemre onun hayatının merkezidir. Karısını, Cemre çok küçükken kaybetmiştir. Belma ile ikinci baharı yaşamaktadır. 

Rojda Demirer

18-11/21/rojda-demirer.jpg

Rojda Demirer, Çarpışma dizisinde Belma karakterini canlandırmaktadır. Selim Gür'ün ikinci eşidir. Güçlü bir karizması vardır. Her adımını titizlikle tartarak atar. Köşeye sıkıştığında kimsenin tahmin edemeyeceği gözükara birine dönüşür. 

Hakan Kurtaş

18-11/21/hakan-kurtas.png

 

Hakan Kurtaş, Çarpışma dizisinde Demir karakterini canlandırmaktadır. Eğitim hayatını derecelerle bitirmiş ve avukat olmuştur. Hırslıdır, başarısızlığa tahammülü yoktur. Azılı bir suçluyu, bir masuma dönüştürecek kadar işinde iyidir. Patronu Selim Gür'ün kızı Cemre ile uzun zamandır sevgilidirler.

Erkan Can

18-11/21/erkan-can.jpg

 

Erkan Can, Çarpışma dizisinde Haydar karakterini canlandırmaktadır. Kadir'in müdürüdür. Çabuk sinirlenir ama gönül almayı iyi bilir. Herkes tarafından sevilir, sayılır. Vazifesini hakkıyla yapmaya çalışır, yükselmek gibi bir hırsı yoktur. Birlikte çalıştığı memurları sever, Kadir'i bir başka sever.

Merve Çağıran 

18-11/21/merve-cagiran.jpg

Merve Çağıran, Çarpışma dizisinde Meral karakterini canlandırmaktadır. Alımlı, hayata tutkuyla bağlı, güçlü ve zeki bir kadındır. Uzun süredir Kerem'in sevgilisidir. İstediği hayatı kısa yoldan elde etmek için kadınlığını kullanmaktan çekinmez. 

İsmail Demirci

 18-11/21/ismail-demirci.jpg

İsmail Demirci, Çarpışma dizisinde Galip karakterini canlandırmaktadır. Zaaflarının alışkanlıklarının kurbanıdır. Tersi gibi görünse de zayıf karakterli bir adamdır. Korkuya kapıldığında en sevdiklerini geride bırakacak kadar güvenilmez biridir. 

Alperen Duymaz

18-11/21/alperen-duymazzz.png

Alperen Duymaz, Çarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmaktadır. Genç yaşında 5 yıl hapiste yatmıştır. Kadir hem mahalledeki ağabeyi, hem de tribündeki idolüdür. Kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak istemektedir. Gücünü canından çok sevdiği aşkı Meral'den alır.  

Melisa Aslı Pamuk

18-11/22/melisa-pamuk.jpg

Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisinde Cemre karakterini canlandırmaktadır. Selim beyin biricik kızıdır. Avukattır. Hayatında gerçek sevginin eksikliğini hep hisseder. Sevgi yoksunluğu annesiz büyümesinden gelir. Bu yüzden de sürekli bir kaçış ve arayış içindedir. O gece olan çarpışma bütün hayatını değiştirecektir. 

Onur Saylak

18-11/22/onur-saylak.jpg

Çarpışma dizisinde Veli karakterini canlandırmaktadir. Veli, karanlık dünyanın içinde büyük işler çeviren biridir. Kimse izini bulamaz, hiçbir kameraya görüntü vermez, telefonu dinlenemez. Herkese ve her şeye karşı büyük bir güven sorunu vardır. Acımasız ve merhametsizdir. Çarpışmanın kilit noktasındaki isimdir. 

Elçin Sangu

18-11/22/elcin-sangu.jpg

Çarpışma dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Zeynep, banka müdürüdür. Rakamları iyi bilir ama hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlıdır. Eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler, hep tedirgindir. Bütün dünyası kızıdır. Galip'le çoktan bitmesi gereken evliliğini bu korkuları yüzünden bitiremez. 

Kıvanç Tatlıtuğ

18-11/22/kivanc.jpg

Çarpışma dizisinde Kadir karakterini canlandırmaktadır. İstanbul Organize Şube'de baş komiserdir. İşine tutkuyla bağlıdır. Kızını ve karısını gözünden sakınır. Sarıyer sporun amigosudur, tribünü her şeyidir. Mahallesi ve tribünü ailesi gibidir. Kaderini değiştiren, yaşadığı acı olay olacaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin