20 Kasım 2018 Salı reyting sonuçları! Kadın zirvedeki yerini koruyabildi mi?

20 Kasım 2018 Salı günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
21 Kasım 2018 - 11:35
Reyting

20 Kasım 2018 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı? Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Günün iddialı yapımları Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

20 Kasım 2018 reyting sonuçları (Total)

18-11/21/20-kasim-total-reytingler.jpg

20 Kasım 2018 reyting sonuçları (AB)

18-11/21/20-kasim-ab-reytingler.jpg

KADIN ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Bahar'ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp'ın, Bahar'ın karşısına çıkmaya karar verdiği 40. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Kadın bu sezon zirveden düşmemeye kararlı!

Yeni sezonunda reyting tablosunun ilk sırasını kimseleri kaptırmayan dizi bu hafta da her iki kategorinin zirvesinde yer alırken; Twitter'da #bazenneşebazenkeder etiketiyle günün en çok konuşulanları arasına da girdi.

18-11/21/kadin-40-bolumden-kare.jpg

EŞKIYA DUNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVE TAKİPÇİSİ!

atv'nin popüler dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sosyal medyada #ateş etiketini kullandığı yeni bölümüyle geçtiğimiz haftaya benzer bir performans göstererek her iki kategoride Kadın'ın en yakın takipçisi oldu.

18-11/21/edho-116-bolumden-kare.jpg

UFAK TEFEK CİNAYETLER AB'DE YERİNİ KORUDU!

Star TV'nin Ufak Tefek Cinayetler'i dün akşam sosyal medyada #aşkkazanır etiketini kullandığı 42. bölümüyle ekranlardaydı.

Dizi, geçtiğimiz hafta olduğu gibi AB'de 6. sırada günü tamamlarken; totalde ise birkaç sıra yükselerek 13. sırada kendine yer buldu.

18-11/21/ufak-tefek-cinayetler-42-bolumden-kare.jpg

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER YENİ BÖLÜM YOKTU!

Dün akşam ekranlara gelen Türkiye-Ukrayna milli maçının canlı yayını nedeniyle Mehmetçik Kutlu Zafer bu hafta izleyicisiyle buluşamadı. Dizi, yeni bölümü ile 27 Kasım Salı günü kaldığı yerden devam edecek.

"Kadın" 41. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin