Kadın dizisinin son bölümünde Sarp'ın gelişi tüm dengeleri bozuyor!

Fox'un sevilen dizisi Kadın'da yepyeni gelişmelerle heyecan artıyor. Öldü sanılan Sarp'ın geri gelişi her şeyi değiştiriyor..

Merve Mutlu
21 Kasım 2018 - 11:09
Magazin

Fox ekranlarının sevilen ve oldukça izlenen dizisi Kadın, yepyeni gelişmelerle devam ediyor. Kardeşi Şirin'den ilik alarak yeniden sağlığına kavuşan Bahar'ın hayatı değişmeye başlıyor.

18-11/21/bahar-ve-sarp.png

Kadın dizisi 40.bölümde neler oldu!

Herkes Bahar'ın evinde toplanmıştı. Hem Bahar'ın gelişini kutlamak hem de Sarp ile ilgili gerçeği anlatmak istediler. Nisan, yatağından kalkıp annesine bir şey söylemesi gerektiğini söyledi. O sırada devreye Enver girerek Jale’nin, hastalığı nedeniyle kendilerini engellediğini ama ona söylemeleri gereken bir şey olduğunu söyledi. Bahar, orada bulunan herkesin ve o anda orada olmayan Arif’in de bildiği ama kendisinin bilmediği bir şey olmasına çok sinirlendi. Kimse hiçbir şey söyleyemezken herkes Bahar’ın bu gerginliği nedeniyle kalakaldı. Enver, Sarp’ın adını söyledi ama gerisini getiremedi. Tam o sırada kapı çaldı ve Bahar açmak için kalktı. İçeride yaşananların gerginliğiyle kapıya giden Bahar, Sarp’ı görünce büyük şok yaşadı. 

18-11/21/sarp-bahar-kadin.jpg

Bahar, uzun süre baktı Sarp’a, gerçek olup olmadığını anlamaya çalışırken gözleri doldu, zar zor adını söyleyebildi. Sarp da ‘Baharım’ diyerek gözleri yaşlı gülümsüyordu. Sonunda haftalardır beklenen kavuşma gerçekleşti. Ancak izleyicilerin bu kavuşmada takıldıkları bir detay vardı.

Sarp, tam binanın merdivenlerini çıkarken elindeki yüzüğü gördü ve kapıyı çalmadan önce yüzüğünü çıkardı. İşte bu hareketi özellikle Arif’ten yana oyunu kullanan izleyicilerin sosyal medyada Sarp’ın bu davranışını eleştirmesine neden oldu.

Arif Bahar'dan vazgeçiyor..

18-11/21/bahar-arif-40-kadin-1542788524.jpg

Bahar, Arif’in kendisine evlenme teklif ettiğini Nisan’a anlattı. Hayatındaki en önemli şeyin çocukları olduğunu anlatan Bahar, Nisan’ın şaşkın bakışları arasında Arif’in evlenme teklif ettiğini söyledi. Tepkisiz kalan Nisan, ertesi sabah babasının ayakkabılarını çıkarıp kapının eşiğine koydu. Arif, çocukları okula götürürken Nisan bir anda hıçkırıklara boğuldu. Ne olduğunu anlamayan Arif, Nisan’ı kucağına alarak durumu anlamaya çalıştı. O sırada Nisan, “Ben babamı istiyorum” dediğinde Arif, ne yapacağını bilemedi. Bu durumu Bahar’a anlatan Arif, Bahar’ın da Sarp’ın ayakkabılarını görüp Nisan’ın mesajını almasıyla bu işin olmayacağını anlaması uzun sürmedi. Bahar, Arif geldiğinde Nisan’ın ağladığını ve babasını istediğini söyleyince Bahar bu işin olmayacağını anladı.

Arif’in verdiği yüzüğü geri veren Bahar, göz yaşları içinde kaldı.

Arif’in daha bir kaç saat önce, “Senin için herkesle, her şeyle mücadele ederim ama bir çocukla edemem” diyerek Bahar’ın uzattığı yüzüğü geri alıp büyük bir üzüntüyle gitmesinden sonra, Sarp’ın karısını ve çocuklarını saklamak ister gibi yüzüğünü çıkarıp gitmesi de eleştirilere neden oldu.

Kadın dizisi yeni bölümde neler olacak?

18-11/21/kadin-dizisi.png

Bahar'la Sarp'ı apartmanda, kapının önünde ağlayarak sarılırken gören Arif büyük üzüntü yaşayacak. Doruk Arif'e "Bizim babamız geldi biliyor musun?" diye sorarak resmen artık eskisi gibi olmayacaklarının sinyalini verdi. Yalnızca "Biliyorum, gözünüzaydın" cevabını veren Arif'e Doruk'un sorduğu "Sen babamı seviyor musun?" sorusuna ne cevap geleceği ise henüz bilinmiyor. 

18-11/21/kadin-41.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin