Güldür Güldür Show'dan kötü haber geldi...

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Şov'un başlaması beklenirken, programın sponsorlarından konkordato haberi geldi. İşte detaylar...

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 16:23
Magazin

Ali Sunal'ın yönetmenliğinde çekilen, ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Şov, haziran ayında 183.bölümüyle seyirciye veda etmişti. 2019'un ilk aylarında ekranlarda olacağı açıklanan dizinin sponsorlarının konkordato başvurusu yaptığı öğrenildi. 

Daha önce, Güldür Güldür programının henüz başlamamasının nedeni Ali Sunal'a sorulduğunda, "Siz söylentilere inanmayın Güldür Güldür Show ocak 2019’da ekranlarda olmaya devam edecek" cevabını vermişti. Ancak sponsorların ekonomik sorunlarla konkordato başvurusu yapmasıyla program kötü bir sürprizle karşılaştı. 

18-12/21/guldur.png

Daha önce 2019 yılının ilk aylarında yepyeni oyuncularla yeni bir kanalda yayınlanacağı açıklanan Güldür Güldür'ün akıbetinin ne olacağı henüz bilinmiyor. 

Yaz aylarında tarihin en yüksek zirvesini gören dolar kuru ile artan maliyetler nedeni ile şirketler konkordatoya başvurdu. Son aylarda dolardaki sakinleşme eğilimi ile bazı firmaların bu kararlarından vazgeçtikleri ortaya çıkarken Kurtlar Vadisi, Güldür Güldür Show gibi televizyon programlarına sponsorluk yapan şirketinde konkordato talebinde bulunduğu öğrenildi.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre bankalar ile masaya oturan 7 şirket konkordatodan vazgeçerken borçlarını yapılandırma konusunda ikna olan 56 şirketin de başvurularını geri çekeceği öğrenildi. Öte yandan, 1700'e yakın başvurunun arasında en son olarak Kurtlar Vadisi, Güldür Güldür Show gibi televizyon programlarına sponsorluk yapan Ege Bölgesi'nin mobilya devi olan Can Mobilya Uğur Dayanıklı Tüketim Malları ve Reklamcılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konkordato talebini mahkemeye iletti.

Güldür Güldür Show'un akıbeti şu anda belirsizliğini koruyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin