Öykü Çelik Diriliş Ertuğrul dizisine katıdı!

Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna sevilen isim Öykü Çelik de dahil oldu! İşte detaylar!

Nurşah
21 Aralık 2018 - 16:24
Magazin

Trt 1 ekranlarında her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna Öykü Çelik de dahil oldu! 

18-12/21/yku-celik-dirilis.jpg 

Öykü Çelik Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alacak!

31 yaşındaki oyuncu daha önce Şevkat Yerimdar dizisine konuk olarak katılmıştı. Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Astsubay Yeter Alayunt karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu şimdi de TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen tarih konulu dizisinde rol alacak...

18-12/21/yku-celik-dirilis-sirma.jpg

Sevilen diziye geçtiğimiz hafta Ali Ersan Duru da Beybolat Bey karakteri ile katılmıştı. Öykü Çelik'in Diriliş Ertuğrul dizisinde hangi karakteri canlandıracağına ilişkin bir açıklama yapılmadı fakat izleyiciler sevilen ismin İlbilge Hatun'un kardeşi Sırma karakterini canlandıracağına ilişkin yorumlar yapmaya başladılar bile... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin