Gülperi bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

Show tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Gülperi'nin yayın akışından kaldırılması izleyicileri şaşırttı! Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 17:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in rol aldığı: Tarık Pabuççuoğlu, Ezgi Gör ve Burak Dakak gibi isimlerin de eşlik ettiği Show tv'nin sevilen dizisi Gülperi'nin 29. bölümünün yayın akışında yer almaması izleyicileri şaşırttı. 

19-04/19/hassan.png

Sevilen dizi Gülperi, her hafta Cuma akşamı saat 20:00'da izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak dün akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında yeni bölüm tarihinin 26 Nisan Cuma'yı göstermesi izleyenleri şaşırttı. Show tv kanalının yayın akışına bakıldığında ise Gülperi'nin yayın saatinde Pers Prensi: Zamanın Kumları adlı dizi yer alıyor. 

Gülperi dizisi bu akşam yok mu?

Gülperi'nin yayın akışından çıkarılmasının ardından dizinin oyuncularından herhangi bir açıklama gelmezken; dizinin yapımcı firması Tims&B'den ve Show Tv'den de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekti. Sezon sonunda final yapacak olan dizinin yeni bölümünün bu hafta olmaması ve açıklama yapılmaması da dizinin takipçilerinin kafasını karıştırdı..

"Gülperi dizisinin yeni bölümü ne zaman?" sorusu da fragmanında cevap buldu: Gülperi 29. bölümü ile 26 Nisan akşamı Show tv'de olacak. 

Gülperi dizisinin konusu ne?

19-04/19/konu.jpg

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi'nin, eski eşiyle, onun ailesiyle ve yıllarca kendisine karşı doldurulan çocuklarının sevgisini yeniden kazanma mücadelesini ekranlara taşıyor. Aynı zamanda Gülperi'nin gerçek aşkı Kadir ile yıllar sonra yollarının yeniden kesişmesi de dizinin seyrini değiştiriyor.

Gülperi yeni bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin