Gülperi dizisinin yeni oyuncuları!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer alacağı Gülperi dizisinin kadrosuna iki usta isim daha katıldı!

Nurşah
18 Temmuz 2018 - 14:00
Magazin

Show Tv ekranlarının gelecek sezon için yayına hazırladığı Gülperi dizisinin ekibi genişliyor... Başrol oyuncusu olarak duyurulan Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in ardından kadroya yeni katılan isimler kimler?

18-07/18/gulperi-dizi-oyuncular.jpeg

Gülperi'nin yeni oyuncuları

Başrolde Nurgül Yeşilçay'ı üç çocuğu ve namusu için pek çok şeyden vazgeçebilecek Gülperi karakteri ile izleyeceğimiz dizide, Yeşilçay'a Timuçin Esen partnerlik edecek... Büyük bir merakla beklenen dizinin kadrosuna ise geçtiğimiz gün iki başarılı oyuncu daha eklendi!

18-07/18/tarik-papuccuoglu-gulperi.jpg

Son olarak İçimdeki Fırtına ve Şevkat Yerimdar dizilerinde gördüğümüz 69 yaşındaki usta isim Tarık Papuççuoğlu, Gülperi dizisinde Gülperi'nin ona zorluk çıkartan ve kötü kalpli kayınpederi Yakup'u canlandıracak. Yeşilçay ile Papuççuoğlu, ekranların efsane dizisi İkinci Bahar'da birlikte rol almışlardı...

18-07/18/ece-sukan-gulperi.jpg

Son olarak 2008 senesinde yayınlanan Aşk Yakar adlı dizi ile kamera karşısına geçen manken ve moda danışmanı olan başarılı isim Ece Sükan da dizide yer alacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin