Sherlock Holmes'un fantastik versiyonuyla tanışmaya hazır mısınız? Warlock Holmes dizisi geliyor!

Sir Arthur Conan Doyle'un efsanevi roman kahramanı Sherlock Holmes'un fantastik özelliklere sahip yeni versiyonu ile bizleri tanıştıracak Warlock Holmes dizisi için çalışmalara başlandı. Warlock Holmes dizisinin konusu ne?

Sherlock Holmes tam bir dahi. Warlock Holmes ise başka bir şey!..."

HBO'nun bol ödüllü komedi dizisi Veep'in arkasındaki isimlerden Chris Addison ve Will Smith ikilisi fantastik tarza sahip dedektif dizisi "Warlock Holmes" üzerinde çalışıyor.

"WARLOCK HOLMES" NASIL BİR DİZİ OLACAK?

G.S. Denning'in Sir Arthur Conan Doyle'un efsanevi Sherlock Holmes hikayelerine büyülü, doğaüstü ve esprili bir yönle yaklaşan aynı isimdeki roman serisinden uyarlanan, Princess Bride ile Game of Thrones'un karşımı bir tarzda olması beklenen dizi, Channel 4 & Amazon ortak yapımı komedi dizisi Catastrophe ve HBO'nun Last Week Tonight with John Oliver programının yapımcısı Avalon Television yapımcılığında hazırlanıyor.

18-07/18/warlock-holmes-kitaplari.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Addison ve Smith ikilisi geçmiş dönemde son olarak HBO'nun politika soslu komedi dizisi Veep'te birlikte görev almışlardı. Addison bazı bölümlerin yönetmen koltuğunda otururken, Smith ise dizinin yaratıcı ismi Armondo Ianucci ile birlikte yazarlık yapmıştı.

Son olarak MGM'nin Dirty Rotten Scoundrels yeniden çevrimi The Hustle'ın yönetmenliğini üstlenen Addison; Rebel Wilson ve Anne Hathaway ikilisinin başrolleri paylaştığı bu projenin çekimlerini tamamladı.

18-07/18/warlock-holmes-kitabi.jpg

Addison ayrıca ünlü besteci George Frederick Handel hakkındaki dönem komedi-draması Halleljujah!'ın da yönetmenliğini üstlenecek. Rush yapımcısı Andrew Eaton ve Yardie yapımcısı Gina Carter'ın arkasında olduğu film projesinin başrolünde Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel) yer alıyor.

Will Smith ise yakın geçmişte Veep dışında The Thick of It'te yazarlık yaparken Jo Brand'lı Channel 4 sosyal hizmetler komedisi Damned'da yazar-oyuncu olarak yer aldı.

Warlock Holmes'un senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin