Gülperi Eyüp (Erkan Bektaş) kimdir?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi, cuma akşamları izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosuyla da beğeni toplayan Gülperi dizisinin kadrosu da dikkat çekiyor. Gülperi dizisindeki Eyüp kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
17 Aralık 2018 - 16:15
Yeni Bölüm

Cuma akşamları Show Tv'de izleyiciyle buluşan ve kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu ve Ece Sükan gibi isimlerin yer aldığı Gülperi dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Gülperi Eyüp kimdir? 

Gülperi Eyüp kimdir? 

18-12/17/eyup-taskin.png

Dizinin 14. bölümünde ortaya çıkan Eyüp karakteri, Gülperi'nin öldü sanılan kocası Eyüp Taşkın'dır. Eyüp normalde Gülperi’nin eşi olarak tanıtımlarda anlatıldı ancak diğer yandan Gülperi dizisi başladığında Gülperi kocasının mezarını Suriye’de arıyordu. Gülperi dizisinde Eyüp en az 6 yıldır kayıptı. Şimdi geri dönüyor. 

Gülperi dizisinde Eyüp Taşkın'ı Erkan Bektaş canlandırmaktadır. 

Erkan Bektaş kimdir?

18-12/17/erkan-bektas-kimidr.jpg

1 Mart 1972 doğumlu olan oyuncu, ilk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Çalıştığı tiyatrolar arasında Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Tiyatro Tempo, Oyun Atölyesi, Stüdyo Oyuncuları, Tiyatro Oyunevi, Tiyatro Seyirlik gibi tiyatrolar vardır. Ayrıca dizi filmlerde oynamış, seslendirme yönetmenliği ve sanatçılığı yapmıştır. Daha önce Bedel, Büyük Umutlar, Ihlamurlar Altında, Kül ve Ateş, Aşk ve Ceza, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde rol alan Erkan Bektaş, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ateş karakterini canlandırmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin