Gülperi Hasan ölecek mi? Burak Dakak diziden ayrılıyor mu?

Show tv'nin sevilen yapımlarından biri olan Gülperi'nin yeni bölüm fragmanı izleyenleri üzdü. Hasan ölecek mi? Burak Dakak ayrılıyor mu? İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Nisan 2019 - 10:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in rol aldığı, Show tv ekranlarının sevilen dizisi Gülperi'nin yeni bölüm fragmanında yaşananlar, finale yaklaşan dizi hakkında merak uyandırdı. Tam her şey normale döndü dedikleri anda Hasan'ın cezaevine girmesi ve orada yaralanması izleyenleri üzdü..

19-04/25/gulperi.png

Gülperi Hasan ölecek mi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. 

Tims&B imzası taşıyan ve 30. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Gülperi'nin final öncesi son bölümünün fragmanı büyük merak uyandırdı. 

19-04/25/hasan.png

Şeyma'nın kendisini videoya çekmesi ile yeniden emniyete alınan Hasan'ın peşinden Gülperi, Kadir ve çocuklar da karakola giderler. Nöbetçi mahkemeye çıkana kadar karakolda kalan Hasan, Eyüp'ün itiraf kaydını vermesi nedeniyle içeridedir. Gülperi bunu yeni öğrenecektir. Eyüp'ün videoyu kendisine Şeyma'nın verdiğini söylemesi, Şeyma'nın kızı Artemis'in içini kemirmeye başlar. Annesi ile yüzleşen Artemis telefonda o videoyu bulur. Her şeyi Kadir'e de anlatır.

19-04/25/can.png

Hasan, ertesi gün nöbetçi mahkeme tarafından tutuklu yargılanmak üzere ıslahevine gönderilir. Girdiği anda başı belaya giren Hasan, önce darp edilir. Darp eden kişi de eski ıslahevinden belalısı Cenk olacaktır. Bir yandan da 23 Nisan etkinliğinde sahneye çıkacak olan Can'ın şiir etkinliğine hazırlanmasına yardımcı olmaya çalışırlar. Hasan Cenk'ten intikam almak için plan yapar. Kadir de Hasan'ı ilk mahkemede dışarı çıkarmak için elinden geleni yapar. Şeyma’nın delili gayrı nizami yollarla elde ettiğini itiraf ettirebilirse delil geçerliliğini kaybedecektir. Artemis ve Kadir Şeyma’dan videoyu kendisinin çektiğini itiraf etmesini isterler.

19-04/25/bicak.png

Şeyma'nın da katıldığı mahkemenin ardından Hasan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır ve tam ıslahevinden çıkacak ve Can'ın müsameresine katılacakken, eski belalısı ve yandaşları tarafından bıçaklı saldırıya uğrar..

Gülperi 29. bölüm fragmanı yayında:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin