resim yok
26 Temmuz 2012 - 00:00

 

Cin kavgası
Yönetmen Hasan Karacadağ “Filmimde gerçek cin görüntüleri var” dedi. Gülse Birsel’in “O görüntüleri hangi teknikle çekmiş?” sorusu Karacadağ’ı çıldırttı!
 
CİNDEN SORUMLU SİNEMACI
‘Üç harfli’ kavgamız oldu! Yönetmen Hasan Karacadağ, “Dabbe Bir Cin Vakası’ filmimde gerçek cin görüntüleri var. Bu dünyada bir ilk” dedi. Gülse Birsel ise SABAH Pazar ekindeki köşesinde Karacadağ için “Cinlerden sorumlu sinemacımız! O görüntüleri hangi teknikle elde etmiş?” diye yazınca ortalık karıştı.
 
SENİ ŞOKA SOKACAĞIM!
Birsel'in yazısına sinirlenen Karadağ, “Eğer cin kelimesi seni korkutmuyorsa; izleyeceğin gerçek görüntüler seni şoka sokacak! Beni ara; dehşeti sana izleteyim” dedi. Karacadağ, kendisi için “Cinlerden sorumlu” diyen Gülse’ye bir de isim buldu: Amerikan kaynaklı sit-com’un Türkiye Kraliçesi!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin