Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı!

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, son zamanlarda 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' isimleriyle düzenlenen partilerin kendileriyle bir ilgisi olmadığı ve dikkatli olunması konusunda uyardı.

Berfin Sengil
15 Nisan 2024 - 17:29
Magazin

Yayınlandığı dönem çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve uzun yıllardır yenisinin çekilmesi beklenen Avrupa Yakası hakkında Gülse Birsel, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve yeni bir projenin konuşulmadığını kaydetmişti.

Birsel bu kez Avrupa Yakası ve Yalan Dünya isimleriyle düzenlenen partilerin kendileriyle bir ilgisi olmadığını açıklayarak sevenlerini uyardı.

Gülse Birsel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda sık sık düzenlendiğini duyduğum 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' partileri bizim bilgimiz dışındadır. Kimlerin düzenliyor bilmiyoruz. Kötü mötü çıkarsa haberiniz olsun."

Daha önce de Gülse Birsel dizinin yeniden çekilmeyeceğini, "Avrupa Yakası geri dönüyor haberi palavra. Haberi uyduran bir de 'Karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz' filan uzun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim" sözleriyle duyurmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin