Günahkar dizisine ölerek veda etti!

Rol gereği ölerek diziden ayrıldı…

resim yok
09 Aralık 2014 - 11:00
Yeni Bölüm

Günahkar dizisinde ayrılık!

Rol gereği ölerek diziden ayrıldı…


Fox ekranlarının yeni sezon iddialı işlerinden başrollerini Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı; Çarşamba akşamları ekranlara gelirken daha sonra günü değişip Pazartesi akşamları yayınlanan Günahkar dizisinin dün akşam ki bölümünde bir ayrılık yaşandı!

 

HANGİ KARAKTER AYRILDI?

Günahkar dizisinde Aslıhan'ın abisi 'Kenan' rolünü başarıyla canlandıran Hamdi Alp senaryo gereği diziden ölerek ayrıldı.

 

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

Saliha babasının ölümünün ardından Aslıhan'dan oğlunu alıp gitmesini ister. Oysa Aslıhan'ın gelecek için büyük planları vardır. Şirketi Saliha'ya bırakmayacaktır. Oğlunun geleceği için onunla savaşacaktır.

Aslıhan'a olan tüm bağlarını koparan Ali Yusuf, Saliha'yla yeni bir sayfa açmak ister. ''Saliha istesin... Onun için bütün ömrümü veririm.'' diyecek kadar kararlıdır. Romantik bir akşam yemeğinde tüm gerçekleri açıklamayı planlar. Ancak Aslıhan'ın başka planları vardır. Oğlunu babasız büyütmeyecektir.[reklam]

''Sen ben ve Ali Yusuf! Mutlu bir aile olacağız. Olması gereken bu! Kaderimizde yazan bu.'' Oysa kader Aslıhan'ın bile kontrol edemeyeceği bambaşka bir sayfa açar. Saliha ve Ali Yusuf'u benzeri görülmemiş bir yüzleşmenin içine iter.

İki aşığın içinde olduğu arabalar son hızla kaderlerine doğru gitmektedir!

 

YENİ GÜNÜNDE

'Günahkar' yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları 20.00'de FOX'ta!

 

 

'ŞEREF MESELESİ' TÜRKLEŞEBİLİR Mİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin