Güneş Emir Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosunda.

Merve Mutlu
09 Aralık 2020 - 14:04
Gündem

Başrollerinde Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'i ve Kuzey karakteriyle de İsmail Demirci'yi bir araya getiren, oyuncu kadrosunda: Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri buluşturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor.

20-12/09/kuzeyy.jpg

20 yıl sonra kaldığı yerden şiddetiyle devam eden Kuzey ile Yıldız'ın aşkını konu alan hikayesi ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam eden dizi Karadeniz'in hırçın sularında yaşanan bir aşkı konu alıyor. Karakterleri de hikayesi kadar sevilen diziye yeni bir isim konuk oluyor.

Güneş Emir Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde!

20-12/09/gunes-emir.png

Ersoy Güler'in yönetmenliğindeki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosuna 44. bölüm itibariyle yeni bir isim dahil oluyor. Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizide Şahika karakterini canlandırmak üzere Güneş Emir kadroya konuk oluyor. Şahika karakterinin beğenilmesi halinde rolün kalıcı hale getirilebileceği konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin