Güneşi Beklerken ve Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızları arasında aşk!

Oyuncu Okan Yalabık, 'Güneşi Beklerken' dizisinin başrol oyuncusu Hande Doğandemir’le birlikte olmaya başladı.

resim yok
12 Eylül 2013 - 10:56
Magazin

Magazin dünyasından sürpriz bir birliktelik haberi! Haberin kahramanları ise popüler isimler...

 

İşte detaylar:

 

SÜRPRİZ BİRLİKTELİK

Oyuncu Okan Yalabık, 'Güneşi Beklerken' dizisinin başrol oyuncusu Hande Doğandemir ile birlikte olmaya başladı.

 

YİNE BİR MESLEKTAŞ

İki yıl önce oyuncu Hande Soral ile evliliğin eşiğinden dönen Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık, gönlünü yine bir meslektaşına kaptırdı.

 

İDDİALAR

Yalabık'ın, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Güneşi Beklerken'in başrol oyuncusu Hande Doğandemir'le birlikte olduğu öğrenildi.

 

2 AY OLMUŞ

2 aydır gözlerden uzak bir ilişki yaşayan çiftin, görüntülenmemek için temkinli davrandığı konuşuluyor.

28 yaşındaki Doğandemir, daha önce Şubat, Leyla ile Mecnun, Bir Bulut Olsam gibi dizilerde oynamıştı.

Güneşi Beklerken dizisinde Kerem Bursin'le başrolü paylaşan Doğandemir, dizide Zeynep karakterini canlandırıyor.

 

YALABIK KİMDİR?

1978 yılında İstanbul'da doğdu. 1993 yılında Cengiz Deveci'yi kendi lisesinde çalıştırıcılığa davet ettirerek ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu'nun kurulmasına önayak olmuştur.

Birçok amatör grupta çeşitli görevler üstlendi. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünü kazandı. 1998 yılından beri Kenter Tiyatrosu’nda ile 'Martı', 'Nükte', 'Sırça Kümes', 'İnishmorelu Yüzbaşı' oyunlarında rol aldı.

Bir diğer taraftan da 'Gülüm','Kolay Para' adlı sinema filmlerinde ve 'Yılan Hikayesi', 'Serseri' ve 'Hatırla Sevgili' adlı TV dizilerinde rol aldı. Yalabık ayrıca Uncharted 3 oyununun Türkçe dil seçeneğinde ana karakter Nathan Drake'i seslendirmiştir.[reklam]

Son olarak Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Maktul İbrahim Paşa rolüne can verdi. Dizide rol gereği boğulmak suretiyle öldürüldü ve 82. bölümde diziden ayrıldı.

 

DOĞANDEMİR KİMDİR?

En iyi bilinen rolü, Şubat dizisindeki Elem karakteridir. Bunun haricinde İbret-i Ailem (İpek), Sen de Gitme (Aslı), Keskin Bıçak (Aslı), Bir Bulut Olsam ve Kahramanlar (Zeynep) adlı dizilerde oynamıştır.

 

2011'de Hatırlar mısınız? adlı programda sunuculuk yapmıştır. Şu anda Güneşi Beklerken adlı TV dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

 

Zeynep karakterinin özellikleri ise şöyle: Zeynep 16 yaşında. Annesi Demet’le birlikte küçük bir sahil kasabasında yaşıyor.

 

 

HANDE DOĞANDEMİR HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ BURADA!

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN 12. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin