Güney Kore dizisi Our Beloved Summer nasıl bir dizi? Romantik komediyi tanıyalım!

Netflix Güney Kore yapımı romantik komedi dizisi "Our Beloved Summer" ilk bölümüyle başladı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Zıt kutuplar birbirini çeker...

Netflix ve SBS'te yayınlanacak Güney Kore yapımı romantik komedi dizisi "Our Beloved Summer" ilk bölümüyle başladı.

Studio N'in ilk orijinal dizisi olan yapımın 1. sezonu toplam 16 bölümden oluşuyor.

25 Ocak 2022 Salı tarihindeki sezon finaline kadar toplam sekiz hafta boyunca haftada iki yeni bölüm Netflix platformuna eklenecek. Netflix Türkiye'de yeni bölümün yayınlanma tarihi 27 Aralık olarak görünüyor.

Her bir bölüm ortalama 70 dakika uzunluğunda olacak. Netflix'e gelmeden önce Our Beloved Summer'ın bölümleri ilk olarak Güney Kore kanalı SBS'te yayınlanacak.

"OUR BELOVED SUMMER" KONUSU

Peki, Our Beloved Summer'ın konusu ne?

Lisede viral olan bir belgesel çektikten yıllar sonra, birbirleriyle anlaşamayan iki eski sevgilinin hayatları kesişir ve kameranın önünde yeniden buluşurlar.

Hikaye; bir daha görüşmeme sözüyle ayrılan eski sevgililer Choi Woong ve Kook Yeon-soo etrafında dönüyor.

Şans eseri, on yıl önce lisede çektikleri belgesel viral olur ve ikili tekrar kameralarla yüzleşmek zorunda kalır. Bundan sonra karmaşık duygularla yüzleşirler.

21-12/06/our-beloved-summer-afis.jpeg

"OUR BELOVED SUMMER" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosu Choi Woo-shik (Choi Woong), Kim Da-mi (Kook Yeon-soo), Kim Sung-cheol (Kim Ji-woong) ve Roh Jeong-eui (En Je-i) gibi isimlerden oluşuyor.

21-12/06/our-beloved-summer-oyuncu-kadrosu.jpeg

Yapım, 2018 yılında yayınlanan gizem-aksiyon filmi The Witch: Part 1'de birlikte çalışan Choi Woo-shik (Parazit) ve Kim Da-mi'yi (Itaewon Class) yeniden bir araya getiriyor.

"Our Beloved Summer" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin