resim yok
07 Aralık 2012 - 00:00

 

Pana Film’in 18 Eylül 1961’de idam edilen Başbakan Adnan Menderes’in hayat hikâyesinden yola çıkarak hazırladığı “Ben Onu Çok Sevdim” dizisinin başrol oyuncusu belli oldu.
 Şirketin başından beri oynamasını çok istediği usta oyuncu Mahir Günşiray ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Mahir Günşıray son olarak “İffet” dizisinde rol almıştı.
Menderes’in ölümyıldönümü olan 18 Eylül’de tanıtım filmi internette yayınlanan dizinin diğer oyuncuları da yavaş yavaş netleşiyor. Menderes’in eşi Berrin Menderes’i canlandırması için ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’la anlaşıldı. Senaryosunu Seda Altaylı’nın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü bir isim, Mehmet Bahadır Er oturacak. Dizinin çekimlerine uğur getirsin diye ya 31 Aralık’ta ya da ocak ayının ilk günlerinde başlanacak.
 
atv’de yayınlanacak olan dizide, genç yaşta aile fertlerini kaybeden, 62 yaşında idam edilen Menderes’in yaşam öyküsünü anlatılacak.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin