resim yok
07 Aralık 2012 - 00:00

 

Suat Yalaz’ın çizgi romanından sinemaya uyarlanan ‘Karaoğlan’, iddialı geliyor. Yüksek bütçesiyle son dönemin dikkat çeken prodüksiyonunda neredeyse 7 bin figüran rol aldı. Kudret Sabancı imzalı film, 11 Ocak’ta vizyona giriyor
Başrollerini Volkan Keskin, Müge Boz, Özlem Yılmaz ve Hasan Yalnızoğlu’nun paylaştığı ‘Karaoğlan’ın çekimleri, 56 günde tamamlandı. 
Senaryo, Suat Yalaz’ın süpervizörlüğünde Kudret Sabancı, Melek Öztürk ve Rana Mamatlıoğlu tarafından yazıldı. 
TMC’nin milyon TL’lik bütçesiyle dikkat çeken filminde 10’u yurt dışından 90 at kullanıldı. Aksiyon sahneleri, oyuncuların eğitimi ve koreografi için Almanya’dan   8 kişilik özel bir ekip getirildi.
Savaş sahnelerinde 20 metrelik boyuyla bugüne kadar yapılmış en büyük mancınık kullanıldı. 7 bine yakın figüranın da rol aldığı film için Kemerburgaz’da en küçüğü üç dönümlük üç farklı şehir kuruldu. 
Karaoğlan’, 11 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin