Gürberk Polat'tan Halit Ergenç itirafı!

Genç kuşağın başarılı oyuncularından Gürberk Polat, katıldığı bir Youtube programında samimi açıklamalarda bulundu. Gürberk Polat kimdir? Gürberk Polat, Halit Ergenç ile ilgili ne dedi? Gürberk Polat'ın yeni projeleri var mı?

ozan
25 Ekim 2023 - 14:04
Magazin

Genç yeteneklerden Gürberk Polat, katıldığı programda oyunculuk deneyimleri ve idolü olan isimlerden bahsetti. Oyunculuk kariyerinde ilk dizisi olan Babil ile ilgili süreci anlatırken, dizinin kendisi için çok farklı bir yerde olduğunu, ilk işinde şampiyonlar ligi gibi bir kadroda olmanın avantajını çok yaşadığını belirtti.

23-10/25/gurberk-polat1.png

Özellikle Halit Ergenç ile oynadığı sahnelerin okul gibi olduğunu ve çok şey öğrendiğini dile getiren yakışıklı oyuncu, “Halit Ağabey’in öğrettiği ve onu izleyerek öğrendiğim her şeyi, yer aldığım diğer projelerde ve her oynadığım karakterimde uyguladığımı fark ettim. Onun haberi yok ama Halit Ağabey her setimde yanımda” diye ekledi.

Son olarak Zeynep Günay ve Seren Yüce imzalı Kulüp dizisinde konuk olarak yer alan Polat, oradaki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile son filmi Güneşi Söndürmem Gerek'te tekrar bir araya geldi.

Gürberk Polat, “Kulüp dizisindeki rol çok ufaktı ama Zeynep Günay ve Seren Yüce isimleri benim için yeterli oldu kabul etmek için, üzerine Serra ile de son filmimde tekrar bir araya gelince doğru karar verdiğimi anladım” diye belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin