Gürgen Öz kötü adam oldu!

Ekranların sevilen dizisi N’olur Ayrılalım ile izleyiciyle buluşan Gürgen Öz, yeni bir kötü adam fenomeni yarattı.

resim yok
26 Temmuz 2016 - 10:59
Magazin

Ekranların sevilen dizisi N’olur Ayrılalım ile izleyiciyle buluşan Gürgen Öz, yeni bir kötü adam fenomeni yarattı. Dizide canlandırdığı Turgay karakteri ile izleyiciyi güldüren Gürgen Öz hem komik hem karizmatik hem de kötü adam olunabileceğini gösteriyor.


DRAM DRAM DRAM REYTİNG REYTİNG REYTİNG!

Dizide “TRU-GUY SHOW” adlı reality programı ile reyting rekorları kıran bir yapımcıyı canlandıran Gürgen Öz’ün “dram dram dram, reyting reyting reyting” mottosu dillerde yer edeceğe benziyor.

 

KARAKTER KÖTÜ MİMİKLER KOMİK!

Sevilmeyen bir adam olarak düşünülen Turgay karakterini, mimikleri, tavırları ve konuşmalarıyla bambaşka bir karaktere dönüştüren Öz, yepyeni bir fenomen yaratacağa benziyor.


N’OLUR AYRILALIM HAKKINDA

Farklı konusu ve genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinizin oyuncu kadrosunda Osman Karakoç, Duygu Karaca, Hüseyin Gülhuy, Hüseyin Soysalan, Hilal Uysun, Bahtiyar Engin, Meriç Başaran, Hakan Eke, Ayşe Selen ve Tarık Şerbetçioğlu bulunuyor.


Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan bir Modern Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın(Gürgen Öz) eğlenceli hikâyesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor. Özellikle Modern Telli Baba karakteriyle izleyeceğimiz Aras Aydın, genç kızların yeni gözdesi olacağa benziyor. Televizyonun dahi çocuğu karakteriyle karşımıza çıkan Gürgen Öz ise usta oyunculuğu ile diziye damgasını vuruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin