Wynonna Earp 2. sezon onayını aldı

Syfy dizisinin ekran macerası sürecek...

Syfy'dan Wynonna Earp sevenlerine güzel haber!

Wynonna Earp'ın ekran yolculuğu devam edecek! Ancak bu sefer yolculuk ilk sezonki kadar uzun olmayacak!

Hafta sonu gerçekleşen San Dieo Comic-Con panelinden birçok dizi hakkında yepyeni haberler ve dizilerin yeni sezonlarından görüntüler gelmeye devam ediyor.

İKİNCİ SEZON RESMİLEŞTİ

Cumartesi günü gerçekleşen Wynonna Earp Comic-Con panelinde Syfy'ın diziye ikinci sezon onayını verdiği duyuruldu.

YENİ SEZON DETAYLARI

Melanie Scrofano'nun Wyatt Earp'ın kız torunu Wynonna Earp karakterine hayat verdiği dizinin ikinci sezonunun 10 bölümden oluşacağı da belirtildi. İlk sezonun bölüm sayısının 13 olduğunu not düşelim.

16-07/25/wynonnaearp-1469468744.jpg

Scrofano dışında dizinin oyuncu kadrosunda Dominique Provost-Chalkley, Tim Rozon ve Shamier Anderson gibi isimler bulunuyor.

WYNONNA EARP REYTİNGLERİ

Wynonna Earp'ın reyting oranlarının ilk sezonu itibarıyla pek içi açıcı olduğunu söylemek mümkün değil. 13 bölüm göz önüne alındığında ilk sezonun izlenme oranları bölüm başına 0.13 reyting oranı ve 558,000 izleyici olarak şekillendi. Ancak, dizinin sadık ve sesi fazla çıkan bir fan kitlesine sahip olması bu yeni sezon onayı kararının alınmasında etkili oldu diyebiliriz.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Beau Smith'in çizgi roman serisine dayalı olarak televizyon ekranlarına uyarlanan Wynonna Earp'ın yeni sezon bölümleri 2017 senesi içinde Syfy ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin