Güven Hokna'dan Hazar Ergüçlü yorumu!

Yaprak Dökümü'nün Hayriye'si olarak akıllara kazınan Güven Hokna, katıldığı programda İnci Taneleri dizisindeki performansıyla Hazar Ergüçlü'yü övdü.

Berfin Sengil
03 Nisan 2024 - 09:53
Magazin

Halil Ergün ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerle birlikte Yaprak Dökümü dizisindeki rolüyle akıllarda yer eden Güven Hokna geçtiğimiz gün Aramızda Kalmasın programında samimi açıklamalarda bulundu.

Güven Hokna, “Halil ve Bennu ile hep görüşüyoruz. Biz gerçek bir aileydik. Ben hiç münakaşa ettiğimizi, birbirimize ters davrandığımızı asla görmedim bilmiyorum” diye konuştu.

Karavan ve Gerçek Oyunculuk Ayrımı

Teknik donanım ilerlese de setlerde maneviyatın kaybolduğunu dile getiren Güven Hokna şunları söyledi:

 “Ben karavanları pek sevmem. Kırsal alanda çalıştığımız zaman ihtiyaç dahilinde gerekli olan araçtır. Bazı oyuncular onu keyif için kullanır. Öyle oyuncular var ki partnerini karavanına sokmuyor. Sonra kaprisler başlıyor. Benim böyle kaprislerim yok. Bazen parasız işler de yapmışımdır. Karavan oyunculuğu ve gerçek oyunculuk var. Karavan oyuncuları ağır basıyor.

'O Ne Yapacağını Bilir'

Genç oyunculardan en çok İnci Taneleri dizisinin Dilber'i Hazar Ergüçlü'yü beğendiğini belirten Güven Hokna, “Hazar Ergüçlü’ye ne yapacağını söylemenize gerek yok, o ne oynayacağını bilir. Hiç kusursuz, çok beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin