Güzel Günler'in 12. Bölümünde büyük gerçek ortaya çıktı!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı sevilen dizisi Güzel Günler 12. bölümüyle ekrana geldi. Peki Güzel Günler'in 12. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in 13. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in konusu ne? Güzel Günler nerede çekiliyor? Güzel Günler 13. Bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Güzel Günler'in 12. bölümünde Selma'nın kolyesiyle ilgili gerçek herkesi şaşırttı!

Volkan Usta
30 Ocak 2023 - 11:21
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin dün akşam ekrana gelen bölümünde haftalardır beklenen büyük gerçek ortaya çıktı.

23-01/30/guzel-gunler-8.jpg

Selma’nın kolyesinin Saliha’da olduğunu Mihran öğrendi ve annesinden hesap sordu. Altan ve Atakan’ın söz telaşı ise eğlence dolu anlara sahne oldu. Sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyan dizi, sosyal medyada çok konuşuldu. #GüzelGünler etiketi 2 saat 45 dakika boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.

23-01/30/guzel-gunler-5.jpg

Yayınlanan bölümde; Muttalip’in verdiği listeyi hazırlamak için tüm aile seferber oldu. Herkes kendisine verilen görevi yerine getirmek için büyük bir çaba sarf ederken Altan ve Atakan’ın yaşadığı gerilim yürekleri ağza getirdi. Altan ve Atakan’ın söz heyecanı tüm aileyi sararken Hakim Bey yine Kıymet’in en büyük destekçisi oldu. Kıymet, Hakim Bey’le birlikte dünürlerine hissettirmeden olayları çözmeye çalıştı. Füsun’un Cihangir’in beğendiği elbiseyi giydiğini duyan Feyyaz büyük bir kırgınlık yaşayınca karşılık olarak Aleyna’yı söze davet etti.

23-01/30/guzel-gunler-3.jpg

Saliha törene gelmeyeceği için Selma ve Leylim de Cihangir’le birlikte törene gitti. Cihangir’in Selma’ya olan ilgisi Mihran ve Atakan’ın gözünden kaçmadı. Ayşim, Altan’a takılacak olan aile yadigarı yüzüğü evde unutunca imdadına Derin yetişti. Eve gidip yüzüğü alan Derin, Saliha ile birlikte Altanların evine gelince ortalık iyice karıştı. Hiç beklenmedik bir şekilde kolyenin Saliha’dan Alya’ya verildiğini öğrenen Mihran’ın annesine verdiği tepki herkesi şoke etti.

23-01/30/guzel-gunler-4.jpg

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Güzel Günler’in on üçüncü bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Altan ve Atakan’ın söz yüzüklerinin takıldığı tanıtımda Selma ve Mihran yüzleşiyor. Hakim Bey, Kıymet’i yemeğe davet ederken ikilinin mutlu halleri izleyenlerin de yüzünü güldürüyor.

23-01/30/guzel-gunler-1.jpg

Güzel Günler yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin