Güzel Günler'in 18. Bölümünde Füsun ve Feyyaz'ın düeti damgasını vurdu! Dizi sosyal medyada çok konuşuldu!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler 18. bölümüyle ekrana geldi. Peki Güzel Günler'in 18. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler' 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in 19. bölümünde neler olacak? Güzel Günler 18. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Güzel Günler'in 19. bölümünde Selma ve Mihran arasında neler olacak?

Volkan Usta
03 Nisan 2023 - 11:08
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisiGüzel Günler dün akşam sosyal medyada çok konuşuldu. Eğlenceli bölümüyle yüzleri güldüren bölüm izleyiciden övgü dolu yorumlar aldı. #GüzelGünler etiketi Twitter’da 7 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Bölüme Füsun ve Feyyaz’ın sahneye çıkıp birlikte şarkı söylediği anlar damga vurdu.

23-04/03/guzel-gunler-3.jpg

Dün akşam yayınlanan bölümde; Altan ve Atakan, sahte evlilik sözleşmesinin ortadan kaybolmasıyla büyük bir panik yaşadı. Sözleşmenin kimin eline geçtiğini öğrenmek için Mihran’la seferber olan ikili sorunu bir türlü çözemedi. Füsun’un konser günü gelip çattığında Kıymet, Füsun’un sahneye çıkmasına izin vermedi.

23-04/03/guzel-gunler-8.jpg

Füsun, annesini ikna etmek için Hakim Bey’den destek istedi ancak Hakim Bey’in hayatında biri olduğunu düşünen Kıymet ona soğuk davrandı. Kıymet’in davranışlarındaki değişikliği fark eden Hakim Bey kendisi ve geçmişiyle ilgili her şeyi Kıymet’e anlattı.

23-04/03/guzel-gunler-7.jpg

Leylim’in ateşlendiğini duyan Selma hemen okula gidip onu almak isteyince Cihangir’in sert tavrıyla karşılaştı. Selma’nın gönlünü yeniden kazanmak isteyen Mihran ise geçmişin peşini bırakmadı ve yangın gecesi neler olduğunu araştırmaya devam etti. Hakim Bey, Kıymet’i ikna etti ve tüm aile Füsun’un konser alanında bir araya geldi.

23-04/03/guzel-gunler-5.jpg

Füsun sahnedeki başarısıyla herkesi çok mutlu ederken Feyyaz ile olan yakınlaşmaları Aleyna’nın gözünden kaçmadı. Altan ve Atakan ise kimseye fark ettirmeden gerçek bir evlilik izlenimi vermek için büyük bir çaba sarf ederken sözleşmelerini Füsun’un gördüğünü ve bunu sadece Feyyaz’la paylaştığından habersizdi.

23-04/03/guzel-gunler-6.jpg

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Bölümün hemen ardından yayınlanan 19. bölüm tanıtımında Atakan ve Cemre’nin futbol maçı eğlence dolu dakikalara sahne oluyor. Atakan’ın takımında olan Füsun’un halı sahadaki performansı izleyicileri kahkahaya boğacak bir bölümün sinyallerini veriyor. 

23-04/03/guzel-gunler-1.jpg

Güzel Günler yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin