Güzel Günler'in 20. Bölümünde Kıymet sahte evlilik protokolünü buldu!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler 20. bölümüyle ekrana geldi. Peki Güzel Günler'in 20. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in 21. bölümünde neler olacak? Güzel Günler 20. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Güzel Günler'in 21. bölümünde Selma ve Mihran arasında neler olacak?

Volkan Usta
17 Nisan 2023 - 11:00
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisiGüzel Günler’de dün akşam Atakan, Altan’a karşı dile getiremediği aşkını nihayet itiraf etti ve ikilinin ilişkisinde yeni bir dönem başladı.

23-04/17/guzel-gunler-2.jpg

Ancak bu güzel gelişmenin ardından Kıymet’in sahte evlilik protokolünü bulması tüm dengeleri değiştirdi. Kıymet’in sahte evliliği öğrenmesinin ardından neler olacağı büyük bir merak konusu oldu. Dizi #GüzelGünler etiketi ile yaklaşık 2 saat boyunca Twitter’da TT listesinde kaldı.

23-04/17/guzel-gunler-5.jpg

Dün akşam yayınlanan bölümde; Altan ve Atakan için büyük bir mutluluk yaşayan Kıymet, çifte düğün yapmaya karar verdi. Bir yanda Aleyna ve Feyyaz diğer yanda Altan ve Atakan’ın düğünü için harekete geçen Kıymet herkesi seferber etti. Feyyaz’a karşı duygularından emin olan Füsun düğün hareketliliğiyle iyice hüzünlenmeye başladı.

23-04/17/guzel-gunler-1.jpg

Aleyna ise Füsun ve Feyyaz’ın yakınlığına tepki göstermeye devam etti. Yemekte yaşanan yakınlaşmadan sonra Atakan’da hiçbir değişiklik göremeyen Altan, ona romantik bir sürpriz yapıp aşkını itiraf ettirmeyi kafaya koydu. Ancak Atakan durumu yanlış anlayıp Altan’a karşı söyledikleriyle tüm planı altüst etti. Altan yaşadığı hayal kırıklığıyla eşyalarını toplayıp evi terk etti. Cihangir’in Mihran’ı aradan çıkarma girişimi ters tepti. Selma, Cihangir’in Mihran’ın arkasından çevirdiği oyunu bozunca ikili karşı karşıya geldi. İlk kez Altan’ı kaybetme ihtimaliyle yüzleşen Atakan ise sonunda yelkenleri suya indirdi ve Altan’a aşkını itiraf etti.

23-04/17/guzel-gunler-3.jpg

KIYMET HER ŞEYİ ÖĞRENDİ

Tüm aile Kıymet’in iftar yemeğinde bir aradayken Atakan ve Altan arasında beklenen kavuşma da gerçekleşti. Ancak keyifli geçen yemek Füsun’un kaybettiği sahte evlilik protokolünün Kıymet’in eline geçmesiyle yarıda kaldı. Sahte evliliklerini gerçeğe dönüştüren Atakan ve Altan, bu bomba gibi gelişmeyle büyük bir şok yaşadı.

23-04/17/guzel-gunler-6.jpg

Güzel Günler yeni bölümleriyle her pazar saat 20.00'de Show TV'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin