Güzel Günler'in 24. Bölümünde Mihran, Selma'ya evlenme teklif etti! FeySun'un gizemli aşkı olay oldu!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler 24. bölümüyle ekrana geldi. Peki Güzel Günler'in 24. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in 25. bölümünde neler olacak? Güzel Günler 24. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Güzel Günler'in 25. bölümünde Feyyaz ve Füsun arasında neler olacak?

Volkan Usta
05 Haziran 2023 - 11:40
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisiGüzel Günler’in dün akşam ekrana gelen yeni bölümü seyircileri ekran başına topladı. Füsun ve Feyyaz’ın ilişkisinin aile içinde açığa çıktığı bölümde ortalık karıştı. Atakan’ın öfkeden gözü dönerken, neler olacağı merak konusu oldu. 

23-06/05/guzel-gunler-1.jpg

Reytinglerde adını üst sıralara yazdıran dizi ABC1 20+’da 3.89 izlenme oranı 10.76 izlenme payı, Total’de 3.37 izlenme oranı 9.77 izlenme payı, AB’de 3.33 izlenme oranı 9.99 izlenme payı elde etti. Ayrıca dizi #GüzelGünler etiketi ile Twitter’da 2 saat 30 dakika TT listesinde yer aldı.

23-06/05/guzel-gunler-2.jpg

Saliha’nın evden ayrılıp Van’a gidişiyle sarsılan aile, Feyyaz’ın Aleyna ile bir başkası için ayrıldığı iddiasıyla ikinci bir şok yaşadı. Aleyna’nın annesi Necla’nın getirdiği küpe herkesin kafasında soru işaretleri oluşturdu. Kıymet bu kızın kim olduğunu bulmaya karar verdi. Füsun ve Feyyaz da kimseye bir şey belli etmemeye çalıştı. Kıymet’e karşı duygularını açmaya karar veren Hakim, romantik bir plan yaptı.

23-06/05/guzel-gunler-5.jpg

Kıymet’ten istediği cevabı alan Hakim’in denizin ortasındaki sürprizi başka bir teknede Feyyaz ve Füsun’un da olmasıyla işleri karıştırdı. Fotoğraf albümünde Füsun’un kulağındaki küpeyi fark eden Atakan, Feyyaz’la Füsun arasında bir şey olduğundan şüphelenmeye başladı. Diğer yanda Mihran, evlenme teklifi için Selma’ya büyük bir sürpriz hazırladı.

23-06/05/guzel-gunler-4.jpg

Tüm aile ve kafedekileri de seferber eden Mihran, sonunda Selma’yı ikna etti. Herkes kafede bu mutlu anı kutlarken öfkeden gözü dönen Atakan’ın gelip Feyyaz’a saldırmasıyla ortalık karıştı.

23-06/05/guzel-gunler-3.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Güzel Günler’in yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Feyyaz konusu yüzünden Kıymet ve Atakan’ın verdiği tepkiye kırılan Füsun yaşadığı üzüntüyü dile getiriyor. Annesinin evlat ayırdığını düşünen Füsun, sözleriyle herkesi şaşırtıyor. Füsun’a destek olan Feyyaz ise sevdiği kadının elinden tutuyor. Feyyaz ve Füsun’un nereye gideceği merakla bekleniyor.

23-05/30/guzel-gunler-5.jpg

 

Güzel Günler yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin