Güzel Günler'in 8.Bölümünde yılbaşı yemeğinde neler yaşanacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Güzel Günler'den yeni fragman yayınlandı. Peki Güzel Günler'in 8. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in 7. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in konusu ne? Güzel Günler'in 8. bölümünden Atakan Altan'a evlenme teklif ediyor!

Volkan Usta
23 Aralık 2022 - 09:31
Yeni Bölüm

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Mihran’ın Alya’nın babasına karşı Selma’yı savunduğu tanıtımda Kıymet’in Hakim’e şarkı söylediği neşeli anlar yüzleri güldürüyor. Tüm ailenin hazırladığı yılbaşı yemeğinde yaşanacaklar merakla beklenirken, Atakan Altan’a evlenme teklif ediyor.

22-12/23/guzel-gunler-2.jpg

GÜZEL GÜNLER’İN YEDİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Karakola gelen Mihran, Atakan'la birlikte gizlice Selma ve Leylim’i alarak eve götürdüler. Ancak Kıymet’e yakalanmaktan kaçamadılar. Herkesin desteğiyle iki kardeşe kalmaları için kafenin üst katı hazırlandı. Hakim’in kendisini ihbar edeni bulmaya yaklaşması Kıymet’in iyice telaşlanmasına sebep oldu. Kıymet, Hakim’e her şeyi itiraf etmek için bir mektup yazdı. Mektubun akıbeti dükkanda büyük bir telaşa yol açtı. Mihran ve Alya ilişkisini kurtarmak isteyen aile büyükleri, buzları eritmek amacıyla iki aileyi şehir dışında bir otelde buluşturdu. Karşısında ailesini gören Mihran büyük bir şok yaşadı. Barışma için organize edilen otel gezisinde hiçbir şey planlandığı gibi gitmedi. Atakan’ın yaptığı sakarlıkla Çetin yaralanınca işler karıştı. Celil’in davadan vazgeçmesi için amcasıyla görüşen Selma beklediği karşılığı bulamadı. Leylim’i kaybetmemek için bir avukata ihtiyacı olan Selma’ya Mihran yardımcı oldu. Mihran’ın bulduğu avukatla görüşmeye giden Selma, karşısında Alya’yı görünce büyük bir şok yaşadı. Diğer yanda Füsun’un beyaz güllerin Feyyaz’dan geldiğini öğrenmesiyle iyice kafası karıştı.

Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin