Güzel oyuncudan kafa karıştıran 'aşk' itirafı!

Aşk Mevsimi filminin galasında basınla sohbet eden Hafsanur Sancaktutan, aşk konusunda öyle sözler söyledi ki herkes şaşırdı. İşte güzel oyuncunun o duygu dolu sözleri...

Berfin Sengil
25 Ocak 2024 - 10:35
Magazin

Dilan Çiçek Deniz ile Cem Yiğit Üzümoğlu'nu başrollerinde buluşturan Aşk Mevsimi'nin galası pek çok ünlü ismi bir araya getirdi. Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan da şıklığı ve aşk itirafıyla geceye damgasını vurdu.

'Yarım Kalan Her Şey Sonsuz Olur'

2023 yılının en çok ödül alan isimlerinden biri olduğu hatırlatılan Hafsanur Sancaktutan, yaptığı işin ödüllendirilmesinin umut verici olduğunu kaydetti. Özel hayatıyla ilgili de sorular yöneltilen Sancaktutan, aşkın imkansız olduğunda daha tatlı olup olmadığıyla ilgili soruya, "Ben şuna inanıyorum; yarım kalan her şey sonsuz olur. Sonsuz olan şey aşktır. Ulaşamadığın şey aşktır. O yüzden inanıyorum" karşılığını verdi.

'Aklında Kalan İhtimaller...'

Filmde yer alan Dostoyevski'nin, "Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır" sözü de hatırlatılan Hafsanur Sancaktutan, ''Aklında kalan ihtimallerdir insanın canını acıtan! Aşk güzel şey'' diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin