Güzel oyuncuya sürpriz kutlama!

Ekranlardan bir süredir uzak olan Melis Sezen'e sevgilisi tarafından hazırlanan doğum günü kutlaması şaşırttı. İşte Melis Sezen'in dillere destan kutlamasından detaylar...

Berfin Sengil
04 Ocak 2024 - 09:34
Magazin

Oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz akşam sevgilisi Atilla Bingöl ile birlikte objektiflere yansıdı. Güzel oyuncunun 2 Ocak'taki doğum günü için bir araya geldikleri ve sürpriz organizasyon yapıldığı ortaya çıktı.

Yeni Yaş Dileği Sağlık ve Mutluluk

Milliyet'in haberine göre; Melis Sezen, "Çok güzel bir sürpriz oldu. Yeni yaşımda tüm sevdiklerimle bir araya geldim. Yeni yılda da herkese sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.

Kutlamada Ünlü İsimler

Atilla Bingöl'ün sahibi olduğu mekanda yapılan kutlamada Melis Sezen’in menajeri Ufuk Ergin, Ferruh-Eftelya Taşdemir çiftinin yanı sıra pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı kaydedildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin