Hababam Sınıfı'nın yakışıklısı Tayfun Akalın hayatını kaybetti!

Türkiye televizyonlarında oldukça önemli bir yer tutan Hababam Sınıfı filminde rol alan ve zıpır öğrencilerden birini canlandıran Tayfun Akalın hayatını kaybetti.

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 18:04
Magazin

Türkiye televizyonlarında oldukça önemli bir yer tutan Hababam Sınıfı filminde rol alan ve zıpır öğrencilerden birini canlandıran Tayfun Akalın, geçirdiği kaza sonucu Ümraniye Devlet Hastanesi'nin yoğun bakımına kaldırıldı. 

Bir süredir huzurevinde kalan Akalın, geçtiğimiz ay merdivenlerden inerken dengesini kaybedip yuvarlanan ve başını merdivenlerin sivri yerine çarparak beyin kanaması geçirmişti. Ümraniye Devlet Hastanesi'nin yoğun bakımına kaldırılan Hababam Sınıfı'nın yakışıklısı Tayfun Akalın, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Birçoğumuzun çocukluğunun fenomen filmi olan Hababam Sınıfı'nın oyuncularını birer birer kaybederken Tayfun Akalın'ı da kaybetmek derin üzüntü yarattı. 

18-12/10/tayfun-akalin-1544454943.jpg

Arzu Film yaşanan üzücü olayı sosyal medya hesabından duyurarak,

"Hababam Sınıfı filmleri oyuncusu, değerli büyüğümüz Tayfun Akalın, geçirmiş olduğu beyin ameliyatı sonrası yoğun bakımda bulunmaktadır. Yakınlarına ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Tayfun Akalın ağabeyimize acil şifalar diliyoruz."

ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyuncunun hayranları da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla acil şifa dileklerinde bulunmuştu. 

18-12/10/hababam-siniif.png

Arzu Film, resmi Instagram hesabından bir paylaşım daha yaparak, 

Hababam Sınıfı filmleri oyuncusu değerli büyüğümüz Tayfun Akalın ağabeyimizi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. En başta ailesi olmak üzeretüm dostlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun.

 

Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği okudu. Bir kez evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. Sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle atan oyuncu sonrasın da Ertem Eğilmez'in yönettiği Hababam Sınıfı serisinde rol aldı. 

Tayfun Akalın 2014 yılında Esra Erol'un evlendirme programına katılarak, evlenmek istemiş ve bu durumun neticesinde Hayatta olan diğer Hababam Sınıfı Öğrencileri de programa davet edilerek ekranda nostalji yaşanmıştır. 10 Aralık 2018 tarihinde hayatını kaybetmiştir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin