Çukur 47. bölümden ilk sahne videosu yayınlandı! Aliço Vartolu'yu vuracak mı?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde Aliço Vartolu'yu vuracak mı? Çukur 47. bölümden ilk sahne videosu yayınlandı!

Nurşah
11 Aralık 2018 - 09:19
Yeni Bölüm

Çukur 47. bölümden ilk sahne videosu yayınlandı! Sevilen dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? Aliço Vartolu'yu vuracak mı?

Çukur 47. bölümden ilk sahne videosu

Çukur 47. bölümde neler olacak?

Show Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen dizisinin yeni bölümünde oldukça heyecanlı sahneler bizleri bekliyor. Yayınlanan yeni bölüm ilk sahne videosunda Vartolu'nun Ersoy'u izlediği ve silahını doğrulttuğu sahnede, arkasından gelen Aliço izleyenleri şaşırttı! En az izleyenler kadar şaşıran Vartolu, Aliço'ya "Sen öyle bir insan değilsin, bir şey yapmazsın. İndir bakayım onu..." diyerek onu vazgeçirmeye çalışsa da bir işe yaramamış gibi görünüyor.

 18-12/11/ukur-alico-vartolu.jpg

Gerilimin her saniye giderek yükseldiği dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Aliço ve Vartolu arasındaki anlaşmazlığın sonucunu izleyebileceğiz. Çukur heyecan dolu 47. bölümü ile 17 Aralık Pazartesi günü Show Tv ekranlarında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin