Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır'ın albümü çıkıyor!

Başarılı ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır, rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final gününde, muhteşem bir albümle müzik piyasasına adım atıyor.

Merve Mutlu
11 Aralık 2018 - 09:37
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır, oyunculuğuyla olduğu kadar sesiyle de dikkat çeken bir ünlü. Daha önce sanatçı dostu Tuna Kiremitçi'nin "Tuna Kiremitçi ve arkadaşları" adlı albümünde "Bu kaçıncı sonbahar" adlı parçayı birlikte söylemişler ve başarılı oyuncunun sesi, dinleyenlerden tam not almıştı.

İki sezondur Oya karakteriyle yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin temposu nedeniyle ertelenen albüm projesi, dizinin final yapma kararıyla yeniden gündeme gelmiş ve Gökçe Bahadır çalışmaları hızlandırmıştı. 

18-12/11/gokce-bahadir-album.png

Tuna Kiremitçi'nin albüm projesi dışında da katıldığı bazı programlarda da şarkı söyleyen Bahadır, sosyal medya hesabında da şarkı söylediği videoları paylaşarak, sesinin ne kadar güzel olduğunu gözler önüne seriyordu. 

Bir süredir hazırlıkları devam eden albüm nihayet bitti ve Gökçe Bahadır müjdeyi kendi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. 

18-12/11/gokce-bahadir.png

Aykut Gürel imzası taşıyacak olan albümünün müjdesini, Instagram'dan yaptığı paylaşımda;

Ve o gün geldi çattı. Yarın albüm tüm müzik marketlerde. Sizlerle paylaşacağım için çok mutluyum. Şarkı söylemeyi hep çok sevdim, az çok biliyorsunuz. Ama bu sefer biraz farklı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Daha paylaşımlarım olacak tabi ki, bekleyin. Ben çok keyifle çalıştım. Sizin de aynı keyfi almanız dileğiyle

notu ile paylaştı.

Gökçe Bahadır kimdir?

18-12/11/gokce-bahadir.jpg

9 Kasım 1981 doğumlu güzel oyuncu, Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Best TV'de program sundu. Show TV'de Sinyal programını sundu.Tatlı hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde "Törpü" rolündeydi. Daha sonra Digiturk'te JoJo adlı çocuk programının sunuculuğunu yaptı. Altınok Tiyatrosunda "Güzel ve Çirkin" adlı çocuk oyununda rol aldı.Yaprak Dökümü adlı dizi ile adını daha başarılı duyurdu. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterini canlandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin