Hadi Hayırlısı: Istakoz Haritası'nın 14 Nisan'da sinemalarda!

Cengiz Küçükayvaz ve Hakan Bilgin'li “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” filmi vizyon için gün sayıyor. Merakla beklenen sinema filminin vizyon tarihi ne zaman? Oyuncu kadrosunda kimler var? Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası konusu ne? Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası nerede çekildi?

Pınar Alçiçek
06 Mart 2023 - 10:41
Viral

14 Nisan’da vizyona girecek yeni komedi filmi “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nın fragmanı yayınlandı. Define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları konu alan yapım, eğlenceli sahneleri ve “Istakoz” şarkısıyla sosyal medyada büyük ses getirdi!

23-03/06/image00001-1678089219.jpeg

Willer Film’in yeni komedi projesi “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”ndan ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin ve Davut Bekri’nin üstlendiği film, hem eğlenceli sahneleriyle hem de şarkısıyla sosyal medyada gündem oldu. Define peşine düşen bir grubun başına gelen birbirinden komik olayları konu alan film hakkında çok sayıda yorum yapıldı. Fragmanda kullanılan, söz ve müziği Ekrem Düzgünoğlu imzalı “Istakoz” şarkısı da kısa sürede dillere dolandı. Ailece izlenebilecek bu eğlenceli yapımın vizyon tarihi ise 14 Nisan 2023 olarak açıklandı.

23-03/28/film-2.jpeg

MORAL OLACAK

Yönetmen koltuğunda Şiar Naim’in oturduğu, davut Bekri ile Cengiz Küçükayvaz’ın aynı zamanda senaryosunu da yazdığı “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”, dev oyuncu kadrosuyla da sinema salonlarına damgasını vuracak. Bülent Çolak, Turgay Tanülkü, Çetin Altay, Onur Şan, Züleyha Karyağdı, Serap Çetintürk, Burak Khan, Gökhan Tevek, Zeynep Aytek, Tevfik Yapıcı, Kirkor Dinçkayıkçı, Harun Özüağ, Aykut İspir, Tarık Karyağdı ve Sebahat Adalar’ın da rol aldığı film, yaşanan kötü günlerin ardından izleyenlere moral olacak.

23-03/28/whatsapp-image-2023-03-24-at-080557.jpeg

DEFİNE MACERASI

“Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nda hikâye, azılı bir mafya lideri olan Istakoz Necmi’ye ait bir define haritasının, yine kendisi gibi azılı bir mafya lideri olan Yengeç Nuri tarafından çalınmasıyla başlıyor. Istakoz’un artık tek amacı haritayı geri almaktır. Yengeç Nuri, efsun duası yaptırıp muska yazdırmak için bir hoca tutar. Hoca muska yazmak için Yengeç Nuri’nin malikanesine geldiğinde, Istakoz eve baskın yapar. Yengeç elindeki haritayı hocaya verip saklamasını ister. Çatışmadan tesadüf eseri sağ kurtulan hoca haritayla baş başa kalır. Ve büyük macera başlar...

23-03/28/whatsapp-image-2023-03-24-at-074330.jpeg

Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz, başrolünü üstlendiği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” filmiyle seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Küçükayvaz’ın define peşindeki Rıfkı karakterini canlandırdığı film, 14 Nisan’da vizyona girecek.

23-04/06/image00001.jpeg

Kahkaha yüklü yeni komedi filmi “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” için geri sayım başladı. Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın Davut Bekri ile birlikte hem senaristliğini yaptığı, hem de başrol oyuncusu olarak imza attığı yapım, 14 Nisan Cuma günü sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Cengiz Küçükayvaz filmde ‘Rıfkı’ rolünde seyirci karşısına çıkacak.

23-04/06/image00002.jpeg

KURNAZLIK NEDİR BİLMİYOR

Filmin seyirciyle buluşacağı günü heyecanla beklediğini dile getiren usta oyuncu, canlandırdığı rolü şöyle anlattı: “Rıfkı yıllarca esnaflık yapmasına rağmen bir türlü belini doğrultamamış, saf ve iyi niyetli bir karakter. Yufka yürekli ve defineyi başkalarıyla paylaşacak derecede namuslu bir adam. Çabuk inanan, kurnazlık nedir bilmeyen Rıfkı’nın başına gelenlerin en büyük nedeni; akrabası Raşit’in peşine takılıp birçok işte çuvallaması. Onun sözüne uyup birçok işe girmiş ama her defasında batmış. Karşısına define gibi bir fırsat gelince de bu maceraya atılmaya karar veriyor. Ancak çözüm bulmaya çalıştığı her durumda işlerin daha fazla karışmasına sebep oluyor. Tabii bir de buna yanındakilerin acemilikleri eklenince panik başlıyor!”

23-04/06/image00003.jpeg

BU YOLCULUĞA ÇIKMAYA DEĞER!

Cengiz Küçükayvaz, “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nın sinema salonlarına kahkaha getireceğini söyledi: “Bu filmde seyirciyi her şeyden önce geri dönülmez komik bir macera bekliyor. Neden geri dönülmez diyorum? İlki; çıktıkları umuda yolculuk. Yani bir yol hikâyesi var temelinde. İkinci geri dönülmez nokta da her zor koşulda takındıkları tavır onları daha da işin içinden çıkılmaz olaylara itiyor. Her yalan başka bir yalanı, kılık değiştirmeleri, dolambacı ve komik entrikaları beraberinde getiriyor. Hepsinin tek bir amacı var; içi altınla dolu define sandığına ulaşmak. Ve bu amaç için yapılan her şey, başlarına komik olayların açılmasına sebep oluyor. Tabii olayı daha ilginç kılan, iki azılı mafya babasının da defile sandığının peşinde olması. Acaba karakterlerimiz başlarına gelen badirelerin ardından hedeflerine ulaşabilecek mi? Bir seyirci olarak, sonucu görmek için bu yolculuğa çıkmaya değer diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?”

23-04/06/image00005.jpeg

‘Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası’ 14 Nisan’da vizyonda!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin