Hadise el hareketi çektiği fotoğrafına gelen yorumlar için açıklama yaptı!

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, el hareketi çektiği fotoğrafı yayınlayarak, fotoğrafın altına da yazdığı yorumla eleştiri yağmuruna tutulunca açıklama yapması gecikmedi. İşte detaylar...

Merve Mutlu
03 Ocak 2019 - 13:54
Magazin

Başarılı sanatçı Hadise, son zamanlarda yaptığı paylaşımlar ve söylediği sözlerle olay yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 45. Altın Kelebek Ödül Töreni üzerine yaptığı paylaşımlarla konuşulan Hadise bu kez de el hareketi çektiği fotoğrafla gündem oldu. 

Ünlü şarkıcı Hadise, kişisel Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta kafasındaki şapkayı tutarken yaptığı el hareketine, fotoğrafın altına yazdığı açıklama ile dikkat çeken Hadise, "Şapkam kalp Ben. Beğenmeyenler fotoğrafa zoom yapsın onlara güzel bir hediyem var." notunu yazmıştı. 

19-01/03/hadise-ac.png

Bu fotoğrafı nedeniyle yorum ve paylaşım yağmuruna tutulan Hadise'den, konuyla ilgili açıklama gecikmedi. Hadise yeniden fotoğraf paylaşarak şu notu düştü: 

"Dün paylaştığım fotoğrafı 'skandal' olarak adlandıran herkese birkaç sözüm var.

Bana bel altı yorum yapanlara, ağıza alınmayacak laflar söyleyenlere neden susuyorsunuz? Benim sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor.

Diğer insanlar BANA ya da başkasına küfürlü mesajlar yazarken onlara 'Bu şekilde bir yorum yazmanız skandal.' dediğinizi hiç duymadım. Biraz rahat mı olsak acaba? İnsanlar sosyal medyayı bu kadar ciddiye almasa? Eğlenmek için yapılanları bu kadar sorgulamasa? ve sadece kötü yorumları değil gelen binlerce eğlenceli yorumuda görüp haber yapsa? Ben eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum. 2019'da daha çok güleceğiz"

19-01/03/hadsssee.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin