Hadise sahnede gözyaşlarını tutamadı!

Ünlü popçu Hadise, geçtiğimiz akşam verdiği konserde "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken bir anda gözyaşlarına boğuldu. Hadise'nin bu halleri evliliğinde sorunlar mı var yoksa hamile mi sorularını akıllara getirdi!

Gülcan Tarımoğlu
06 Eylül 2022 - 11:15
Magazin

Yaklaşık 5 ay önce "Kahve Adam" lakabıyla bilinen iş adamı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise, akıllarda soru işareti bıraktı.

Önceki akşam verdiği konser sırasında şarkısını söylerken bir anda gözyaşlarını tutamayan ve şarkıya devam edemeyen Hadise bu haliyle sosyal medyaya damga vurdu!

Sosyal medyada yapılan yorumlar ise ünlü popçunun evliliğinde sorunlar yaşamış olabileceği ya da hamile olduğu yönündeydi.

Yapılan yorumlardan sonra Hadise kendi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:"Hayatımın şarkısı dediğim 'Küçük Bir Yol'u tam iki sene önce bugün yayınladık. Bizi böylesine güçlü ve anlamlı bir şarkı ile buluşturan Devrim ve Mete'ye tekrar teşekkür ediyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin