MasterChef'te tansiyon yükseldi!

Somer Şef o yarışmacıya öyle bir uyarıda bulundu ki! Stüdyo adeta buz kesti!

Gülcan Tarımoğlu
06 Eylül 2022 - 12:56
Viral

MasterChef kaptanlık yarışında sinirler gerildi!

MasterChef önceki akşam yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar kaptanlık için mücadele ettiler. Kaptanlık yarışı için de verilen yemek Islak Hamburger oldu. Kıran kırana bir mücadele veren yarışmacılar istenilen zamanda verilen yemeği çıkarabilmek için ellerinden geleni yaptı. 

Süre dolduğunda ise yarışmacılardan Fatma Nur'un, bir başka yarışmacının yemeğini tatması işin rengini değiştirdi. Bu hamlesiyle kural ihlali yapan Fatma Nur, kendini savunurken dalgınlıkla yaptığını açıklasa da bu hareket Somer Şef'i oldukça kızdırdı.

Somer Şef, 'Fatma Nur nasıl buldun Barış’ın hamburgerini?’ dedi. Fatma Nur, ‘Şefim ya dalgınlığıma geldi. Ben yasak olduğunu biliyordum ama bir an öyle nasıl oldu köften derken tadına baktım. Tamamen dalgınlığıma geldi’ yanıtını verdi.

Somer Şef ise, ‘Hayırdır 4. şef mi olmak istiyorsun. Sen mi değerlendireceksin bundan sonra yemekleri. Niye arkadaşlarının yemeklerine bakıyorsun? Biraz ciddiyet arkadaşlar…’ dedi.

Bu konuşmadan sonra ise stüdyo bir anda buz kesti!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin