Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı! Hadise'den açıklama geldi...

Birliktelikleri ile herkesi şaşırtan çiftten üzücü haber geldi.

Merve Mutlu
11 Aralık 2020 - 12:45
Magazin

Magazin dünyasının özellikle son zamanlarda en büyük haberlerinden biri de ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddiası olmuştu. Merak uyandıran ilişki, tarafların sosyal medya paylaşımları ile kesinleşmişti.

20-12/11/hadise.png

Uzun bir süredir birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan Hadise ile Kaan Yıldırım çifti hakkında, şarkıcının koronavirüse yakalanması ile girdiği karantina döneminde evlerini ayırdıkları ve bu ayrılığın aşkı bitirdiği iddia edilmişti. İddialar, Hadise'nin sosyal medya paylaşımı ile kesinleşti.

Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı! Hadise'den açıklama geldi...

20-12/11/had.png

"Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim.K aan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim..." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin