Tozkoparan İskender dizisi geliyor! Ne zaman başlıyor?

TRT'nin yeni dizisi Tozkoparan İskender geliyor.

Merve Mutlu
11 Aralık 2020 - 11:46
Gündem

TRT 1’in yeni çocuk dizisi Tozkoparan İskender için bir süredir devam eden hazırlıklar nihayet tamamlandı. okçuluk, kahramanlık ve kahkaha dolu sahneleri ile çocuklar tarafından çok sevilecek olan dizi çok yakında başlıyor.

20-12/11/oz.png

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da yer alacak. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor. Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik edecek.

Tozkoparan İskender dizisi geliyor! Ne zaman başlıyor?

20-12/11/tozkoparan-1607678941.png

TRT 1’in ailece izlenecek olan yeni dizisi Tozkoparan İSKENDER, Ocak ayında yayında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin