Sermiyan Midyat'ın eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'a uyguladığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı!

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat’ın eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddiası gündemde kalmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
10 Aralık 2020 - 17:17
Magazin

Yer aldığı projelerle adını duyuran oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat, eski kız arkadaşı olan oyuncu Sevcan Yaşar'a şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aylarda yaşanan bu olayın ardından olay mahkemeye taşınmıştı. 

20-12/10/ero.png

İlişki yaşadıkları dönemde şiddete maruz kaldığını iddia eden oyuncu Sevcan Yaşar, darp iddiası ile mahkemeye başvurdu. Hürriyet'ten Sinem Vural ve Fuat Çağdaş'ın haberine göre; kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat hakkında geçtiğimiz hafta “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sermiyan Midyat'ın eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'a uyguladığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı!

20-12/10/sermiyan-sevcan.jpg

Mayıs ayında gerçekleşen olay sonrası basına açıklama yapan ve suçlamaları reddeden Midyat, "Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim" demiş ve iddiaları reddetmişti. Gelen son dakika bilgilerine göre, o güne ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. O anları Hürriyet'in haber sitesinden izleyebilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin