Anıl Tetik Sol Yanım dizisine konuk oluyor!

Sevilen diziye yeni bir isim konuk oluyor.

Merve Mutlu
10 Aralık 2020 - 17:12
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın izleyicileri ekran başına toplayan hikayesi ile yayın hayatına devam ediyor.

20-12/10/sol.jpg

Özge Yağız, Tolga Mendi, Deniz Barut, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin ve Defne Samyeli'nin oyuncu kadrosunda buluştuğu yeni dizi Sol Yanım dizisi: Zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra bir mahallede yeni hayatına alışmaya çalışan anne ve kızın sırlarının yanı sıra, görkemli ve mutlu bir hayatın simgesi olan Kutlusoy ailesinin sırlarının birbirine nasıl düğümlendiğini konu alıyor.

Anıl Tetik Sol Yanım dizisine konuk oluyor!

20-12/10/anil-tetik.jpg

Başarılı ve sevilen oyuncuları bir araya getiren oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile merak uyandıran yeni dizi Sol Yanım'ın kadrosuna: Kızlarım İçin ve Tek Yürek dizilerinde boy gösteren Anıl Tetik konuk olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin