Hadise ve Maruo Icardi aşk mı yaşıyor?

Yılın aşk bombası patladı! Mehmet Dinçerler'den ayrıldıktan sonra gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise ve Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Maruo Icardi arasında aşk haberleri gündeme bomba gibi düştü! Hadise ve Maruo Icardi arasında ne var? Hadise Maruo Icardi ile sevgili mi oldu? Hadise'den Maruo Icardi'ye Aşkın Olayım şarkısı!

Gülcan Tarımoğlu
02 Şubat 2023 - 12:37
Magazin

Son dönemde magazin gündeminde sık sık yer alan şarkıcı Hadise'den yılın aşk bombası geldi.

Mehmet Dinçerler'den ayrıldıktan sonra işleri açılan ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Hadise, şimdi de bomba bir isimle anılıyor. Hadise, Galatasaray'ın yıldızı Maruo Icardi ile aşk mı yaşıyor?

23-02/02/flqnveewyaekza8.jpg

Önceki gün Galatasaray - Ümraniye maçını izlemeye giden Hadise, Forvet oyuncusu Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs ile maçı izledi. Hadise, maç sırasında Aşkın Olayım şarkısı ile kendinden geçti.

23-02/02/fn89qq_xgaa1zav.jpg

Kısa süre sonra ise Hadise'nin Galatasaray maçına neden gittiği belli oldu.

ICARDİ YAKIN MARKAJDA!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın yorumcusu Ebru Şancı Öztürk, kendisine Galatasaraylı bir yıldızın eşinin bomba bir haber verdiğini söyleyip Hadise'nin Icardi'den hoşlandığını iddia etti.

23-02/02/fn8pw3xx0aaoozd.jpg

Icardi bir küs bir barışık olduğu Wanda Nara'dan boşanmıştı. 37 yaşındaki Hadise'nin 93 doğumlu olan Icardi'yi yakın markaja aldığı, ünlü futbolcudan hoşlandığı iddia edildi.

Hadise'nin bu adıma karşılık Icardi'nin ne yapacağı ise merak konusu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin