Hadise'den 'Kızılcık Şerbeti' eleştirisi!

Şarkılarıyla olduğu kadar söyledikleriyle de gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise bu kez Kızılcık Şerbeti'ni eleştirdi. Hadise, Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonuyla ilgili ne yorumda bulundu?

Berfin Sengil
10 Ocak 2024 - 13:20
Magazin

Kıyafetleri ve sahne şovlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise'nin kimi zaman sahneden birilerine gönderme yapması ya da katıldığı programlardaki sözleri de dikkat çekiyor. Bu kez 'PurpleHej' adlı YouTube kanalına konuk olan Hadise'nin Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili sözleri çok konuşuldu.

Türk dizileriyle ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Çok uzun" diyen Hadise daha sonra konuyu Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör isimlerin başrolünde olduğu Kızılcık Şerbeti dizisine getirdi.

Yeni Sezonun Süresi Rahatsız Etti

Hadise ilk sezondan beri Kızılcık Şerbeti dizisini takip ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Kızmasınlar ama herkes gibi ben de Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum. Bu dizide özellikle süre beni rahatsız etmiyordu. Ama yeni sezonda senaryo beni bir tık rahatsız etti. Bir şey bana bir tık fazla gelince, inandırıcılık azalınca soğuyorum projeden."

Vakit Kaybı Gibi Hissediyorum

Diziyi yeniden izleyebileceğini de dile getiren Hadise, "Yapacak hiçbir şey yok. O an kesiyorum. Sonuçta bir şey izliyorsun. 'Bu kadar da değil!' dediğim yerlerde, vakit kaybı gibi hissediyorum izlediğim sahneleri." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin